זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    נועם
    18/02/2010

קודם כל יש לציין שזה אחד הפורומים התותחים ברשת!
    לענייננו:אני בת 16.5 ואף פעם לא היה לי חבר,אני מרגישה שהסיבה לכף היא שאני מסוגרת מדי.
    קשה לי להאמין ולבטוח באנשים,ולכן אני לא מחפשת אחר בן זוג,למרות שאני רוצה.
    אתם יכולים לתת לי קצת טיפים בנוגע לפיתוח קשרים עם בנים וכדומה?יש לציין גם שאני מאוד\ ביישנית אבל אני עובדת על זה עם עצמי ואני מנסה לתקן את זה.
    אשמח לשמוע מכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

• זוגיות

אייל קנדינוף
    18/02/2010

שלום לך
    אני שומע יותר ויותר ממאומנים שלי את מה שאת מספרת ונראה לי שהרבה מההתנהלות הזו מקורה בחברה התחרותית והשופטת שבה אנחנו חיים.
    אז קודם כל ולפני הכול לא נולדת בישנית אלא הפכת להיות כזו עם השנים ביחס ישיר לארועים שעיצבו את גישתך לחיים, לשנות זאת אפשרי אך ידרש אורך רוח וזמן. עצם פנייתך לפורום מראה שיש בך משהו שכן רוצה ליצור קשרים ולהשמיע את קולו. את כותבת שאת לא מחפשת קשרים עם בנים אך את כן רוצה. אם את רוצה אז יופי, אין בזה שום רע, ולהיפך זה אך טבעי ומומלץ.
    איך עושים זאת? שאלת המיליון דולר!!!!
    אני יכול לספר לך מנסיוני בתור נער שכרציתי להכיר משהי שמצאה חן בעיני פשוט התחלתי להסתובב במקומות שבהם היא הסתובבה ונתתי לה להרגיש שאני מתעניין בה. אחרי זה, תמיד כבדרך פלא היה נוצרת השיחה הראשונה שבמהלכה הייתי דואג לשאול שאלות לגביי חייה ותחומי תחביבה ולא ישר מספר סיפורי אלף לילה ולילה על עצמי. לפעמים זה היה מצליח ולפעמים לא. כשזה לא היה מצליח הייתי מזכיר לעצמי שזה כנראה בגלל שאנחנו לא מתאימים או שזה לא הזמן הנכון .
    לגבי בטחון באנשים, רובנו חושבים על אמון באנשים אחרים לפה או לפה. הצעתי אליך היא להסתכל על כך ממקום חדש שאומר: הבטחון שיש לך בעצמך יגדיר את הבטחון שיש לך באחרים. כשאת מזהה בתוכך את תכונות האופי החיוביות שיש בך כמו, רצון לשיתוף, כנות, יושר, חוסר שיפוטיות ועוד... אלה הן החוזקות שלך ואיתן את פוגשת את העולם, מי שלא חי לפי ערכים אלו אז כנראה לא אמור להיות בקשר איתך וזה בסדר. סימכי על האינסטינקטים והרגישויות שלך שינחו ויובילו אותך וצאי מנקודת הנחה שכדאי מאוד ליצור קשרים כי בטוח יש שם אנשים מענינים ששווה לפגוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו