נערה בת 14

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נערה בת 14
    ג
    22/02/2010

ביתי היא נערה בת 14 ואני ממש מודאגת מהתנהגותה.
    התקנתי בשבוע שעבר תוכנת מעקב במחשב שלה וגיליתי שהיא מצוטטת באינטרנט וממש מחפשת סקס. היא עדיין בתולה אולם בכל השיחות שלה עם נערים וגברים היא מציגה עצמה כבעלת ניסיון.
    השמועה אודותיה מתפשטת בבית הספר במהירות ונערים מנסים ליצור עימה קשר.
    דיברתי איתה ובכל פעם הרגשתי שהיא מקשיבה לי..
    אולם למחרת שוב גיליתי שהיא ממשיכה לחפש סקס..
    איך אני מצילה אותה מעצמה ?
    אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נערה בת 14

הוספת תגובה

• לג'

שלי ורדי
    24/02/2010

שלום לך,
    אני גם מרגישה מודאגת ובלחץ לקרוא את ההודעה שלך...
    קחי אותה מהר לטיפול נפשי, זו העצה הכי טובה שיכולה לתת לך,
    רצוי לפסיכולוגית קלינית או לפסיכולוגית שיש לה ידע בנושאים של התפתחות מינית , לא תרפיסטים אלטרנטיבים וכו/, זה מקרה רציני (וגם לא לפסיכולוג גבר). ייתכן כי הבת שלך יצרית מדי, ייתכן שמרגישה ריקנות ומחפשת קרבה והכרה עצמית דרך סקס, אך זה תמוה מאד החיפוש הזה ללא גבולות וללא סייג . הנשיות שלה לא מתפתחת טוב, השמועות גורמות לנזק נוסף.
    בטיפול את צריכה גם הדרכה צמודה, כי מה שיעזור כאן זה טיפול כוללני, אישי ומשפחתי גם ,איך לשים גבולות בהתנהגות היומיומית. אפשר לחסום לה את האינטרנט בכלל.
    בכל מקרה, את צריכה גם לקבל ייעוץ איך להטיל גבולות אלה בלי לאבד את הקרבה אתה.
    אז דחוף לטיפול מקצועי, וגם אם היא לא רוצה צריך ללחוץ עליה. תדמיתה החברתית כבר לא טובה ועתידה בסכנה. בכלל עלולה להיות קורבן לתקיפה מינית...

מאחלת לך הרבה כוח ואומץ,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור

מאי סולוב
    05/04/2010

1)שלום שמי מאי ואני בת 12 קיבלתי מחזור לפני כ-4 חודשים(היה לי כבר 4 פעמים) ואני צריכה שתמליצי לי על חברה שעושה את התחבושות שלה לאורך כל התתחתונים (אם יש דבר כזה) אמא שלי אומרת שאין ואני משתמשת במה שהיא משתמשת אם תוכלי להמליץ לי אשמח מאוד.

2) איך אפשר לדעת שיש למישהי אחרת מחזור?

3)איך מרגישים כשמתאהבים?

4) האם יש אפשרות לעצור אתת המחזור לכמה שנים?

5) אני מבקשת לא לפרסם את השאלה(אם חייב אז בסדר)

תודה רבה, מאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאי

שלי ורדי
    11/04/2010

היי מאי,
    שאלת הרבה שאלות, קצת שונות אחת מהשנייה.
    לשאלתך אך סוג התחבושות בטח לא אוכל לענות, אך יש תחבושות אולטרה, שהם סופגות הכי טוב.
    כדאי לבקר עם אמא לרופאת נשים ולקבל הסברים.
    לגבי הפסקת מחזור, מבינה שקשה לך עכשיו, אך סה"כ קיבלת מחזור בגיל מאד מקובל, וזה מוכיח שאת בריאה ותהיי פוריה לילדים בעתיד. היום לא מסדתר לך כי את מרגישה ילדה, אך כולנו עברנו את התקופה הזאת של דחיה מתופעת המחזור ורצון לחזור אחורה לילדות. יבוא יום ותברכי את אלוהים על כך שאת בריאה ופוריה.
    להפסיק את המחזור אין דרך, ורק אם מישהי חולה, אולי המחזור מופסק , ואז הסיכון לפוריות והסיכון לבריאות העוברים בעתיד גדל....לא כדאי.
    לא ניתן לדעת אם יש מחזור למשיהי אחרת וגם לא לך, לא רואים בפנים,אל תדאגי, אך עם חברותייך את יכולה לדבר, לא.?
    בשאלתך על התאהבות: כל בן אדם מרגיש קצת אחרית, אך בעיקרון, דפיקות לב, פרפרים בבטן ובקיצור כל תגובות הגוף הם סימנים טובים להתאהבות . בנוסף מחשבות רבות על הבחור, כמיהה להיות אתו וגעגוע עמוק.
    מקווה שהסברתי לך טוב..

בהצלחה בכל,
    שלי ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו