שינוי בהתנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות
    חסויה
    14/10/2007

שלום רב

יש לי תאומים בניי 12 בן ובת ובנוסף יש להם אחות בת 15
    מאז החופש הגדול הבן שלי הפך להיות מאוד עצבני לא אוכל טוב אוהב להיות ער בלילות עד מאוחר הוא היה ילד מקסים אבל עכשיו הוא לא מפסיק לעצבן ולהתעצבן תחילה קישרתי את המצב למעבר שלו לחטיבה וחשבתי שהוא במשבר אבל לאחר שיחה עימו התברר שהוא מאוד אוהב את החטיבה והוא מאוד מקובל .אחר כך קישרתי את המצב שלו למצב הנפשי שלי שאני מאוד עייפה משיגרת החיים עבודה בית ילדים לטפל באמא שגרה אצלנו אני לומדת בנוסף אני עצבנית אני לחוצה מאוד ומה גם שהסבתא (אמא שלי) כמו שכתבתי גרה אצלנו ומשפיעה לא מעט על חיי כולם בבית היא מתערבת בעיניינים ודורשת מהם כל הזמן להביא לקחת לטפל בא לעזור לה הסברתי לה לא פעם שהם בסהכ עוד ילדיים ושתניח להם אז היא כועסת ונעלבת אני לא יודעת היכן לשים את עצמי בין הילדים לבין אמא כל דבר שהיא דורשת מהם חייב להתבצע באוותו רגע אחרת היא לא מפסיקה לבקש אותו גם אם היא תחזור על זה 10 פעמים ואני מהצד גם אם אני לא כועסת זה גורם לי לכעוס ולהתפרץ על הילדים כי היא מכניסה ללחץ הבית כולו כמו הר געש שמאיים להתפרץ מה לעשות איך יוצאים מהבלאגן?מהכעס? מהעצבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהתנהגות

הוספת תגובה

• לקחת את המושכות לידיים

ענת זפרני
    14/10/2007

לפני שתקרסי והבית שלך יתמוטט
    קחי אחריות:
    הושיבי את אמך לשיחה ברורה שבמהלכה את מבהירה לה שאם היא מעוניינת להמשיך לגור איתכם היא חייבת להתאים את עצמה אליכם!(אל תפחדי מנימת האיום- - זה גבול עבורה)
    תסבירי לה בדיוק איך מתנהל הבית שלכם ואיך את מצפה ממנה להשתלב
    ותהיי לויאלית כלפי ילדייך: הם צריכים הגנה מפניה ומפני הסחיטות הרגשיות שהיא מפעילה
    לא בריא!!! לא להם ולא לך!!!!
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו