מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה עם אבאאנונימית14/10/2007
אני דיי רבה עם אבא שלי, פעם הייתי לוקחת עם הריבים קשים ורצינים. והיופם למדתי לישתוק פשוט שתקתי תמיד כשהוא כעס כדאי לא להחמר את המצב, למדתי שהוא חסר סבלנות ומיצעצבן ממש לעיתים קרובות.
זה דיי מעצבן וליפעמים הורס לי את היום, למרות שעם תיצפי בו כועס (ולא רק אליי) את בטוח תחשבי שלא אכפת לי, אבל כל זה הצגה..
זה דיי מרגיז ומפריע..
ואולי תוכלי ליעת לי, איך פחות להיתעצבן מי זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית ואבא
ענת זפרני20/10/2007אבא שלך מאוד חשוב לך, אחרת לא היית לוקחת ברצינות את הדברים שלו.
גם את אהובה עליו מאוד - אחרת לא היה מתעצבן כל כך,
ובמקום לתקשר במקומות של האהבה והאיכפתיות
מצאתם ערוץ של ריבים וכעסים
בואי שני את הכללים את:
כתבי לו מכתב, ארוך ומפורט של עד כמה את רוצה שהיחסים שלכם יהיו טובים יותר וכואב לך שאתם רבים ושלפעמים יש לך תחושה שהוא לא מקשיב לך ואת היית רוצה שיהיו בינכם יחסים חבריים
ועוד ועוד
ותני לו את המכתב.
וחכי,
התגובה תגיע
הוא צריך שתושיטי יד לשלום
עשי זאת
ועדכני אותי
בהצלחה!!!!
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)