מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רשמתי על החברה בצרה!! דחוף!מישהי07/03/2010
אני רשמתי לא מזמן פה בפורום על החברה בצרה שעישנה פעם ראשונה וגם שתתה פעם ראשונה
חלפו בערך עשרה ימים.. וזה דיי ברח לי מהראש...אבל היום היא התנהגה בצורה מוזרה בשיעור...כאילו היא שיכורה ממש..ועכשיו שדיברתי איתה...היא אמרה לי שהיא שתתה בבוקר..ואחרי בית ספר ..אחרי ששהיא אכלה בחדר האוכל בקיבוץ...הם הלכו כמה ילדים למקום והשיגו בירות...והיא שתתה.
אני ממש ממש מפחדת שיקרה לה משהו!!! היא לא מבינה עד כמה זה חמור!!
אני לא יודעת מה לעשות!!! ):
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוייה
אייל קנדינוף08/03/2010שלום לך
מהר לעדכן באופן חסוי את היועצת המחנכת ומנהלת בית הספר, אבל מהר ובצורה חסויה כדי שלא ידעו שזאת את. הדפיסי את המכתב שימי במעטפה ומצאי דרך להעביר את המכתב בהקדם האפשרי. זה הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות בשביל החברה שלך לפני שהמצב יתדרדר.
הסיבה שזה יהיה חסוי נעוצה בעובדה שהקבוצה הזו לא תבין למה את עושה את מה שאת עושה וזה יכול לגרור אותך לעימותים מיותרים, עדיף לתת לצוות ההוראה לטפל בכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מישהי08/03/2010ואני גם ממש ממש בצרות..כי היא רוצה להביא אלכוהול לטיול שנתי שיש לנו מחר...ואני איתה בחדר ולא רק שאני דואגת לה..יאשימו גם אותי על זה שהיא מביאה....
רשום בדף של הטיול בפירוש לא להביא אלכוהול...זה כאילו היא רוצה לעשות דווקא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוייה
אייל קנדינוף08/03/2010היי שוב
את לא חייבת להסכים להיות איתה בחדר כשיש משקאות אלכוהולים. אמצי גישה חדה קשה וברורה שאין מצב בעולם שאת מסכימה לזה ושתיקח את זה על אחריותה כי את הולכת עם זה עד הסוף.
היי נחושה ואמיצה ועל תוותרי על עקרונותיך בשום צורה!!!!!!
דאגי להעביר את המסר הזה עוד היום דרך sms או mesanger
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)