מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצבי רוח, ביטחון,וחשקארז07/03/2010
שלום קוראים לי ארז ואני בן 15
בתקופה האחרונה (יותר מחצי שנה) אני ממש מבולבל מאז שהתחלתי את כיתה ט' אני מרגיש לא טוב עם עצמי
אני יותר רגיש אני עצבני יותר עם מצבי רוח הפכפכים מאוד! וזה מתבטא בכך שקורא המון פעמים שפשוט לא בא לי ללכת לבה"ס אין לי חשק לעשות כלום. אני ילד חכם וחברותי אף פעם לא היו לי בעיות חברתיות ואני מדגיש את החכם מכיוון שפשוט אני לא מנצל את זה ירדו לי כל הרגלי הלמידה ואני חושב שאני מסוגל להרבה יותר פשוט משהו תמיד חיי ב להציק לי תמיד! אני פתאום במצב רוח קודר ולא בא לי לעשות כלום אני ממש נטול כל חשק
זה מעיק ומעצבן....אני רוצה יותר לשמוח ולקחת בקלות (אני לא יודע אם זה קשור אבל עברתי בה"ס לפני כארבעה חודשים עם חבר טוב)
האם זהו חלק מתהליך ההתבגרות או שזה סתם אני מקשה על עצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארז
אייל קנדינוף08/03/2010הי ארז
נראה לי שזה גם וגם.
אתה כנראה עובר תהליך שבו הדברים שגרמו לך בעבר להיות שמח ועליז כבר לא עושים את זה וגם התהליך שלעבור ב"ס יש השפעה של התאקלמות.
לגבי הדבר הראשון יהיה כדאי לקחת לעצמך זמן של בדיקה ולשאול את עצמך מה מסקרן אותך וללכת עם הדבר זמן מסויים ואז לבדוק שוב. זה יכול לקחת קצת זמן אבל זה גם יכול להיות מאוד מעניין. הסיבה שאני מציע לך את זה קשורה לכך שכשאנחנו נמצאים בחיפוש של משהו חדש אנחנו פחות עסוקים בדברים הקטנים והמעצבנים. לגבי ב"ס החדש, עשה לך מנהד חדש ונסה ליצור שיחות עם נערים או נערחות שמעולם לא שוחחת בעבר ועשה זאת על בסיס של שאלת שאלות שיוצרות אצל האחר את ההרגשה שאתה מתעניין בו. אנשים אוהבים שמתעניינים בהם וכך אתה יכול להגדיל את מעגל החברים ומי יודע אולי תפגוש חברה מעניינים שיכולים להיות חברים לעתיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)