מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעל נערה מתבגרתאמא של יעל11/03/2010
בתי בת 17 ילדה מקסימה ורגישה. מזה תקופה ארוכה שהיא מתנהגת בחוצפה בבית ובבית הספר. לדעתי ולדעת גורמים אחרים היה נכון שתלך לטיפול אולם היאלא מוכנה אפילו לדון בזה. לאחרונה היא דיברה על אימון ואמרה שהיתה מוכנה לנמצא מאמן ובלבד שיהיה בקרבת מקום ןלא ידרוש ממנה לסוע מרחקים ארוכים. מהתייעצות שלי עם מאמנים נאמר לי שהיות וסביר שהיא במצב נפשי עדין היה נכון אם היינו מוצ אים לה מאמן שיש לו השכלה טיפולית כלשהי (פסיכולוג או פסיכיאטר). אודה לכם באם יש לכם הכרות כזו אנא קשרו אותי.
בברכה
אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
שלי ורדי11/03/2010אישית לא מכירה פסיכולוגים ומאמנים, לפחות לא כאלה שיש לי המלצות עליהם. בעצם משמעות האימון אומר שהיא צריכה אולי משהו דירקטיבי. תוכלי לחפש פסיכולוגים שעוסקים בטיפול לטווח קצר, טיפול קוגנטיבי -התנהגותי, זו טכניקה וגישה ש דגישה את הפן ההתנהגותי בחיים.
את יכולה לחפש דרך קופות החולים, וגם בבית חולים שניידר יש מרפאה קוגנטיבית.
רציתי לציין כי לפני שמחליטים על טכניקה טיפולית כדאי לדעת מהי הדינמקיה הפנימית שמביאה את הבת לחוצפה ולתקלים בבית הספר. אפשר לשקול אבחון פסיכולוגי -רגשי ובהתאם לתכנן סוג הטיפול, ייתכן כי לאבחון ביתך פחות תסרב
בהצלחה בכל דרך
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
אייל קנדינוף11/03/2010שלום לך
ממליץ על קולגה שלי שמתמחה בתחום,
שמה עמית עקיבא
0546686296
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)