מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה גוזייהנטלי15/03/2010
הי אני נטלי.אני בכיתה ו' וכבר בשנה שעברה הרגשתי שאני צריכה גוזייה כי השדיים שלי הן גדולות מאוד וזה לא יפה בכלל כשאני הולכת בלי גוזייה.אני ילדה מאוד ביישנית אז אין שום סיכויי שאני אגיד לאמא שלי את זה ישירות.אני חושבת שאפילו אין לה מושג בכלל מה זה גוזייה,כי אתמול הלכנו ואמרתי לה שכואב לי באזור השדיים והיא אמרה "אולי יש לך דלקת ריאות...".
אז איך אוכל לבקש ממנה בדרך עקיפה? (וכבר ניסיתי מלא דברים,למשל,שמתי חולצה לבנה על עצמי כל היום אבל היא לא שמה לב לשדיים שלי...אפילו לחברה שלי היא ראתה שיש לה גוזייה ויש לה שדיים יותר קטנות ממני אפילו).
תודה,
נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
שלי ורדי15/03/2010שלום נטלי,
יגיע זמן , אני מבטיחה לך, שלא תתביישי בגוף המתפתח שלך ותרגישי טוב עם עצמך. זו התקופה הזו של ביניים, בין ילדה לנערה וטבעי מאד שאת מתביישת. כולנו,כל הנשים חוו תקופה כזו.
בניתיים אני מציעה לך לומר לה שאת צריכה גופיות קצרות כדי לעשות שילובים של גופיה עם חולצה. גוזיה זה בגד תחתון שמאד שכיח היום גם לבנות צעירות שאין להן עדיין שדיים. פשוט תגידי לה שזו האופנה היום ולחברותייך גם יש גופיות כאלה קצרות מזמן כבר, וגם את רוצה. אל תזכירי את הסיבה האמיתית. דרך אחרת היא להגידז את לאחותך (אם יש לך אחות..) והיא תפנה לאמך.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)