מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מריבות עם ההוריםשירן17/03/2010
אני בת 18 ויש לי אח בן 24 שכל הזמן מכה אותי וההורים שלי לא מתערבים.. נגיד הם רואים את זה והם לא עושים כלום. ואני שחומה בצבע גוף שלי אז כל פעם הוא קורא לי "כלבה אתיופית" או כלבה שחורה.
ואני לא אתיופית בעדה שלי (אני הודית)
אז בקיצור... ממש קשה לי.
וגם אף אחד לא עוזר לי שבוע שעבר אחרי שהוא הרביץ לי חיפשתי טלפון של מרכז לאלימות משפחה התקשרתי ולא ענה לי אף אחד שם...
וגם אמא שלי צוחקת עליי בגלל הגוף שלי. אני רזה ויש לי גוף יפה (ככה חברות שלי אומרות לי) והיא קוראת לי אנורקסית ואומרת שאף אחד לא שם עליי. וכשהיה לי חבר לפני שנה היא אמרה לי להיפר ממנו וממש חפרה לי על זה כי היא אמרה לי שהוא רק ינצל אותי ואז נפרדתי ממנו.
וגם בגלל שהוצאתי בפסיכומטרי 550 הם צוחקים עליי ואומרים לי בשביל מה לגשת שוב את ממילא לא תצליחי.
בקיצור רע לי בבית יש משהו לעשות.? אני רוצה לגור בבית החייל אני עוד מעט מתגייסת אבל ההורים שלי לא מסכימים לי. נראה לי בגלל שהם רוצים שאני יעזור להם בבית. אני היחידה שמנקה את הבית (אני ואמא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי
אייל קנדינוף17/03/2010שלום לך
לאף אחד בעולם אין את הזכות להרביץ לך. את חייבת, אבל ממש חייבת להתלונן על אחיך ואפילו להגיש נגדו תלונה במשטרה. גופך שייך רק לך ולאף אחד אין בעלות עליו ואם משהו מרשה לעצמו לפגוע בך מילולית או פיזית מחובתך כלפי עצמך לשים סוף לדבר.
הצעתי אליך היא לפנות למרכז לנשים מוכות בהקדם האפשרי והם ינחו אותך בדיוק לצעדים הנדרשים כדי להתמודד עם אחיך והוריך.
אין שום סיבה שבעולם שמצדיקה התנהגות ברברית ולא אנושית של אחיך כלפיך!!!!!!
לגבי הפסיכומטרי: אם בפעם הראשונה הוצאת 550 זה אומר שבפעם השלישית תתקרבי ל750 ללא שום קושי ואז נראה מה יש לאמא שלך להגיד.....
לעזרה התקשרי ל1800393904 קו חרום לנשים בסיכון- אל תתמהמהי-זכותך לחיות בכבוד
המון בהצלחה, ליבי איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)