רגשות מעורבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגשות מעורבים
    אדווה
    25/03/2010

שלום,אני שמחה שסוף סוף אזרתי אומץ לספר את זה! במציאות אין סיכוי שהייתי מספרת למישהו,אפילו לא לפסיכולוג.
    אני בת 16 וחצי והמצב שלי כ"כ מורכב. ההורים שלי רבים מאז שנולדתי,מאז ומתמיד,מאז שאני זוכרת את עצמי הם תמיד רבים.
    אז ככה,נכון שילדים לומדים מההורים שלהם כיצב להתנהג? אז בדיוק כך. למדתי מאמא שלי את השנאה, כלומר לא לאהוב, למדתי מהריבים (ומהסיבות לריבים) שהאנשים בעולם הזה כ"כ רעים ומגעילים,ושאין אמונה באף אחד,ועכשיו,בגיל שאני כבר מתחילה להידלק על בנים וההפך, אני מרגישה כבר המון זמן (שנה ומעלה) שמשהו עוצר אותי..עוצר אותי מלאהוב.
    הגבתי פה כמה פעמים ואמרו לי לעשות חשבון נפש עם עצמי,וזה מה שהסקתי - אני לא יודעת לאהוב בגלל הריבים של ההורים שלי. אני מתעסקת כ"כ הרבה בשנאה ובחיפוש אנשים שאני כ-ן יכולה להאמין בהם,וזה לוקח ממני את כל הכוח ואין לי כוח לאהוב.
    בקיצור,אני ממש צריכה שתעזרו לי..תתנו לי את חוות הדעת שלכם או משהו כזה שאני אבין מה אני יכולה לעשות במצב כזה,אני כ"כ רוצה לאהוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגשות מעורבים

הוספת תגובה

• רגשות מעורבים

אייל קנדינוף
    27/03/2010

שלום לך
    יש לי הרבה מה לכתוב לך לגבי ההתנהלות של הוריך וההשפעה שיש לזה עליך אך זה יחטיא את המטרה או השאלה ששאלת.
    כדי לאהוב אחרים קודם כל צריך למצוא את המקום שבו אנחנו אוהבים ומעריכים את עצמנו.
    אדם שלא מעריך את עצמו ולא אוהב את עצמו לא יוכל למצוא אהבה לאחרים. אתה אוהב משהו בתוככך ולא מחוצה לך. ואם יש לך בפנים רק ביקורת ושיפוטיות אז לא נשאר מקום לאהבה.
    אז דבר ראשון יהיה לאתר את התכונות והדברים שאני אוהב בעצמי ולתת להם מקום של ערך, משם הדרך תיפתח לאהוב אחרים.
    אין לזה שום קשר לאימך, זכרי את העובדה הפשוטה שאת בת אדם עם חופש בחירה...הבחירה לאהוב את עצמך, קודם כל ומעל הכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו