בעיות גיל ההתבגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות גיל ההתבגרות
    אדווה
    04/04/2010

שלום..יש לי בעיה ואני יודעת שהיא שכיחה אבל בכל זאת אני רוצה לוודא
    אני בת 16 וחצי ואני מרגישה שאין לי תחומי עניין,אין לי דברים שמעניינים אותי,החיים שלי ריקניים,אני קמה בבוקר ולא עושה כלום,ביתספר-לבית וכך הלאה
    בנוסף לכך גם אין לי כ"כ עמוד שדרה,אין לי מוטיבציה לעמוד על שלי..אני לא מרגישה חזקה מספיק.
    רציתי להגיד שבקושי יש לי חברות,ככה שאין לי ממש מאיפה לקבל עידוד ועזרה
    כי גם ההורים שלי לא מודעים למצב. יש דרך להתמודד עם הבעיה?ואין לי מספיק כסף לפסיכולוג.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות גיל ההתבגרות

הוספת תגובה

• לנטלי

שלי ורדי
    04/04/2010

שלום נטלי,
    את כותבת על מצבך ואני מרגישה את הבדידות שלך, היא נוגעת ללב, במיוחד במשפט האחרון שאמרת: "אין ל מספיק כסף לפסיכולוג", ענייני הכספים אמורים להיות דאגת ההורים, פחות שלך. יש דרך להביא למודעתם את מה שאת מרגישה?אם לא ישירות אז דרך מישהו אחר, למשל איש מקצוע כמו יועצת , אליה את יכולה לספר?
    הבדידות והריקנות לדעתי נובעות מכך שהקשר עם ההורים שלך מרוחק, את לא מרגישה שבאמת מושקעים בך, את זקוקה למישהו שיתעניין בך באמת כדי להמשיך להשקיע בעצמך, למצוא עניין ואנרגיות לדברים נוספים.
    עד כמה שנראה מוזר, המצב הקשה בו את נמצאת טומן בתוכו גם הזדמנות. את בחוסר מנוחה, מודעת לריקנות שלך, משתדלת למצוא דרכים למלא את החיים שלך, למרות שאת לא יודעת עדיין . איך.
    מובן הזה, רואים בך ניצני בשלות אופטימיים.
    תנצלי את היותך במסגרת בית ספר, תדברי שם עם מחנכת, או יועצת, הן יוכלו להבין אותך, וגם לפנות אותך אם יש צורך לאנשי מקצוע בקהילה ללא תשלום.
    קשר עם מבוגר משמעותי יעזור לך . משם אפשר לגייס גם את הורייך להתקרב אלייך ולהבין אותך יותר.
    כל טוב, בהצלחה בדרך,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו