מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברות צבועות - להתרחק או לא ?חסויה13/04/2010
אממ אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל נרשום בכל זאת ...
ישלי 4 חברות ממש ממש טובות...
עכשיו - על 2 מהם אני ממש סומכת (אחת איתי מ-א' ואחת הכרתי רק בתחילת שנה ) ועל ה2 השניות ממש לא ..
והסיבה שאני לא סומכת עליהן היא שקודם כל הן ממש צבועות -לדוגמא = הן אומרות לאיזה ילדה אחת שלא ראו הרבה זמן שהן ממש התגעגעו והכל , ואחרי שהילדה הולכת הן עושות לי כזה 'ילדה כלבה אני לא סובלת אותה היא פשוט ז**ה ' וכאלה ..
עכשיו זה לא רק זה - חברות שלהן סומכות עליהן ומספרות להן דברים אישיים , והן מספרות את זה אחר כך לכל מי שהן מכירות ..
זה נראלי פשוט מגעיל ..
ועוד מקרה = יש לי חברה שתמיד אומרת לי שאני החברה הכי טובה שלה והכל , והיום הסתבר לי שלפני שבוע היא וידיד שלה היו בגן שעשועים וראו אותי , אז חברה שלי אמרה לידיד שלה 'אתה רואה אותה ? היא מנסה להיות אימו ולא הולך לה '
הקיצר - יש עוד 3 חודשים לסוף שנה , ושנה הבאה אני בטוח עם אחת מהן בכיתה
השאלה האם כדאי לי להתרחק מהן או להישאר חברה שלהן ?
אני מפחדת להתרחק מהם כדי ששנה הבאה לא יהיה מצב שאני אהיה לבד בכיתה / "
נ.ב שכחתי לציין - אני בכיתה ט' שנה הבאה עולה ל-י'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשיש חברות צבועות
שלי ורדי19/04/2010שלום לך,
דמה לי מדברייך שיש לך את התשובה , את באמת רוצה להתרחק, והפחד היחיד והחשוב זה להיות לבד בכתה. אני חושב שיש משהו שוחק ומעייף ועושה דברים רעים לנפש להיות עם חברות שהן אל אמיתיות ברגשות שלהן אלייך. אז, תמשיכי בחברות, אך אל תצפי ליותר מדי, תזהרי, תישמרי, תחשיבי אותן כיידדיות לבילויים ולשיחה כיפית, אך חברות נפש לא תצא מזה, ואפילו את עלולה להיפגע אם תשתפי אותן בדברים חשובים לך. יש לפעמים מצב כזה שיש לנו חברים טובים מאד, וחברים פחות טובים למצבים מסויימים. כמו בילויים או חברות רק בבית הספר. אם בכלל את יכולה לעשות את זה...לא כל האנשים מסוגלים לכך.
תראי כי בשנה הבאה, בכתה החדשה, תרכשי חברים חדשים מן הסתם ותמצאי הכוח להתרחק מהחברות האלה. לזמן ארוך אני לא ממליצה להשאר בקשר עם סוג חברות אלה.
בוחרים את החברים שיהיו בעדנו , יפרגנו לנו , ולא להיפך...
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)