מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אונים לגבי ילדתי בת ה-15מירב כהן13/04/2010
אני אמא לילדה בת 15 שעד לפני שנתיים היתה ילדה חייכנית כל הזמן ,מוצלחת ביותר בלימודים וילדה חיובית ביותר. בזמן האחרון הילדה שלי הפכה להיות חסרת סבלנות גם לאחותה בת ה-9 וגם לאחיה הקטן, גם איתנו ההורים היא הפכה להיות חסרת סבלנות וסובלנות ברוב הזמן היא קמה בבוקר עם פרצוףמסתובבת ברוב המקרים עם פרצוף חמוץורק עם יש לה משהו שקבוע עם החברים אז היא משתדלת לחייך ועל פניו משדרת עסקים כרגיל, הופכת לילדה אכפתית וחייכנית, אך כאשר היא מסיימת את שלה היא חוזרת להיות ילדה חמוצה שלא נעים להיות במחיצתה.בבית הספר אני מרגישה שהיא פחות משקיעה למרות שציוניה עדיין טובים, המורים אומרים שיש לה פוטנציאל גדול אך היא לא מפסיקה לפטפט בשיעורים. חשוב לי לציין שמה שמפחיד אותי יותר מכל זו העובדה שיש לה אופי חלש ואני מתרשמת ומפחדת שהיא יכולה להיגרר אחרי חברות לעשות דברים שלא מקובלים עלינו ועליה,למשל חברה שאובחנה כילדה שצריכה יותר זמן משאר התלמידים בכיתה למבחנים אז המורה של ביתי אמרה לי שילדתי אמרה לה שיש לה בעיות קשב וריכוז והיא לא מאובחנת.אבקש לציין שילדתי הייתה נערצת על כל הצצות החינוכי כל הזמן.אשמח אם תעזרו לי אני מפחדת לאבד את הילדה שלי.
בתודה מראש ומצפה להתייחסות מהירה
אמא מודאגת ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אונים
אייל קנדינוף13/04/2010שלום לך
בתך נמצאת בעיצומו של גיל ההתבגרות ,כשמוביל אותה מעל הכול החיפוש אחר שליטה ודומיננטיות. זה לכשעצמו נורמלי וטבעי. במקום להיות חסרת אונים ולפחד, קבעי בתוכך את אמות המידה של ההתנהלות במשפחה שלך והנהיגי את עצמך ביחס לאמות מידה אלו כנאה דורש נאה מקיים. ואם בתך מחליטה לא להיות "נחמדה" כלפיכם ואו בתיכם אז זה היחס שהיא תקבל בחזרה כולל חוסר שיתוף פעולה בתחומים שלה הם חשובים. זכרי שאת הכוח שמעצב את עמוד השדרה שלה מול הלחצים החברתיים היא סופגת בבית ובעיקר ממך. את האמא שלה!!!! אז אם את מפחדת עליה- היא תפחד בחוץ , אם את מרגישה חסרת אונים-תחושות אלו משודרות אליה. היי חזקה ושדרי לה חוזק זה ממקום שאומר שאת סומכת עליה אבל היא לא יכולה לקחת אתכם כמובן מאליו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)