קעקועים ועגילים שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קעקועים ועגילים שונים
    רקפת
    14/04/2010

שלום.
    בני בן 15 תלמיד כיתה ט'. ילד חכם אבל עם בעיות קשב וריכוז, וגם בעיות רגשיות שונות, כולל אימפולסיביות וסרבנות.
    היום הוא ביקקש ממני לאפשר לו לעשות עגיל בשפה (בשקע שבין השפה לסנטר). כמובן שסרבתי.
    הודעתי לו שבגיל 18 יעשה לבדו כל מה שהוא רוצה ללא אישור ממני.
    הוא הגיב שלפי מיטב ידיעתו (אמרו לו בחנות של העגילים) כבר מגיל 16 הוא לא זקוק לאישור הורים כדי לקעקע את עצנו או לחורר את עצמו בכל מקום שיחפוץ.
    האם אתם יודעים מה החוק אומר ? האם באמת הגיל שקבוע בחוק הוא 16 או 18 ?

בני המשיך ומגיש לי אולטימטום. או שהוא הולך יחד איתי, בהסכמתי, למקום "מסודר" לבצע את העניין, ואז אם יש זיהום או מבטיח להסיר את העגיל והחור יסתם, או (אם אני לא אסכים), הוא ילך לבד, לאיזה חאפר שיסכים לעשות לו את העגיל ללא הסכמת הורים. כמובן שהסיכוי לזיהום הרבה יותר גדול , וזה על מצפוני (לדבריו).
    אמרתי לו שאני לא מרשה לו לעשות את זה. נקודה. לא מוכנה לקבל ממני איומים.
    מה דעתכם? האם הגבתי נכון?
    אשמח גם לקבל תגובה ממי שיודע מה אמור החוק לגבי הגיל שבו מותר לבצע "אקטים" מסוג זה ללא הסכמת הורים.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קעקועים ועגילים שונים

הוספת תגובה

• קעקועים וכו'

אייל קנדינוף
    14/04/2010

שלום רב
    לפי הבנתי ויכול להיות שאני טועה מבחינתך הכי נכוןיהיה להכנס לחנות פירסינג ולהתייעץ ממקום ראשון.
    הגיע הזמן להעמיד את בנך במקמו הנכון ולהבהיר לו שסחטנות לא משתלמת. המלצתי הכנה היא לפנות ליעוץ/אימון הורים כדי לרכוש את הכלים הנדרשים בשביל להחזיר את הגלגל אחורה מהמקום שבו בנך מרשה לעצמו להתנהל מולך באיומים. קחי בחשבון שהוא ביקש את רשותך, כך שיש עם מי לדבר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, האם אתה יודע מה אומר החוק ?

רקפת
    15/04/2010

מהו הגיל שמעליו לא צריכים לקבל אישור הורים? האם 16 או 18?
    האם יש לך רעיון היכן אני אמורה למצוא מידע שכזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרקפת קעקועים

אייל קנדינוף
    15/04/2010

בכול חנות קעקועים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו