בני בן ה-13 גולש בפורנו גברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן ה-13 גולש בפורנו גברי
    נירית
    14/04/2010

שלום,
    לאחרונה התברר לי ולבעלי שבננו בן ה-13 נחשף לתכנים מיניים באינטרנט. ברור לי שהדבר טבעי ומקובל, אבל בני גולש אך ורק באתרים בעלי תכנים של הומואים-תמונות וסרטוני סקס בין שני גברים בלבד! אינו מחפש נשים!!
    בעלי דיבר איתו באופן כללי על ההבדלים בין הסרטים למציאות והדגיש את החשיבות של לא ליצור קשר עם זרים ושסקס אמור להיות מאהבה ושאנחנו שם תמיד בשבילו אם יש שאלות, בלי לתת לו הרגשה שהוא עושה משהו חריג-אלא שהכל טבעי.

שאלתי העקרית היא האם זה נורמלי בגיל כזה לצפות רק בגברים?האם זה מעיד על נטיתו המינית של בננו?יתכן שבגיל זה הנטיה המינית מובהקת או שזה שלב טבעי בהתגבשות הנטיה המינית?האם זהו שלב שאפשר "לעצור" את המשיכה לגברים ולכוון אותו יותר לכיוון הנשי או שהדבר אינו בשליטה?כיצד יודעים מתי מדובר באובססיה?המחשב אינו נמצא בחדרו והוא מנצל כל זמן פנוי שיש לו כשהוא לבד בבית כדי להכנס לאתרים הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מורכב

בארון
    23/09/2014

אם הבן שלך בגיל כזה צעיר, כאשר הוא עוד לא מתנסה בפועל, מחפש בעיקר סקס עם גברים, הייתי מהמר שיש לו נטיות מיניות של הומוסקסואל. תפנימי כבר עכשיו ותוכלי להכיל את זה בגיל יותר מבוגר כאשר הוא יבוא להתוודות.

מצד שני, אם הוא ילד מאוד מיני (והסיכוי שתדעו את זה קלוש), יכול להיות שכבר היו לו חוויות מיניות עם בנות / בנים בגילו. יכול להיות שהוא כבר מבין שיותר קל להשיג סקס עם גברים מאשר עם נשים, ולכן בגלל היצריות הגבוהה שלו - הוא מחפש פתרונות עם גברים שהם יותר זמינים.
    במקרה כזה - יש לכם ילד דו מיני, שזה הנתח הגדול ביותר באוכלוסיה. בטח יותר מהומוסקסואליים.
    גברים הטרוסקסואליים לחלוטין, לא יתעניינו יותר מידי לא בלראות ובטח לא בלעשות סקס עם גברים.
    אני חושב שהדבר הכי טוב שאתם יכולים לעשות זה לנסות לבדוק אם היו לו כבר התנסויות מיניות עם בנים ועם בנות, ולנסות להבין מה הייתה התוצאה, ואולי לעודד אותו להתנסויות גם עם בנות שיצרו לו חוויה מתקנת - אם הייתה שם חוויה שלילית או דחיה מצד בחורה כזו או אחרת.

אבל בד"כ - פתיחות גבוהה לסקס עם בני אותו המין טבועה באדם מלידה וזה לא בר שינוי.

קחו בחשבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנירית

שלי ורדי
    14/04/2010

שלום,
    אני מבינה את הדאגה, ייתכן כי העניין שלו יותר בבנים, אך עדיין הנטייה לא מאד מגובשת, ויא נמצאת בתהליך גיבוש. קשה לעצור נטייה אם היא מולדת ובדרך כלל היא מולדת, יש מקרים מעטים יותר שהנטיה והתעניינות נובעים מהשפעה חברתית. מדובר באנשים, מתבגרים תלותיים מאד ולא בשלים באופיים.
    חשוב לדעת כי אנשים נמאצים באמצע הרצף בין נטיה הטרוסקסואלית והומסוקסואלית ולא בקצוות כפי שנוהגים להאמין. זאת אומרת , ייתכן כי יש לבן שלכם עניין רב יותר במין הומוסקסואלי אך לא בהכרח יתגבש וזהותו או נטייתו ייקבעו בקצה זה של הרצף.
    מעניין כי הבן אינו מתאמץ להסתיר מכםאת הכניסה שלו לאתרים, האם זו אמירה לא מודעת אליכם, שרוצה שתדעו במה עוסק? אולי כדאי לדבר אתו ישירות על כך בלי לבקש תשובות ממנו, כדי לא להלחיץ אותו, רק לאפשר לו דוגמא לכך אתם פתוחים לדבר על כל נושא.
    אני לא בטוחה שמדובר באובססיה, אין לו מחשב בחדר, לכן מנצל כל הזדמנות שאתם לא בבית.חוץ מזה עניין והתעסקות רבים מאד עם מין די נפוצים בגיל כזה בשכיחות גבוהה.
    תחפשו בחנויות ספר על מיניות גביל ההתבגרות, נראה לי שהוא צריך את זה.
    לגבי הדאגה שיחפש אנשים דרך האינטרנט, תחזרו על המסרים של איך לשמור על עצמו.

כל טוב,
    שלי ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו