נער שהסתבך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער שהסתבך
    נטע
    15/04/2010

שלום..
    לאחרונה משפחתי גילתה שלבן הדוד שלי (הדוד גרוש והילדים נמצאים אצל גרושתו) היה מעורב בפריצות לבתים וחנויות. תאמת די הופתענו! כי אני באה ממשפחה טובה ומוצלחת ורחוקים מכל הדברים האלה, וגם בן הדוד הזה שלא היינו ממש בקשר קרוב איתנו נראה לנו ילד טוב ירושליים, עדין וביישן.
    לפני כמה ימים היה משפט ועד לדיון הבא הוא הורחק מאיזור מגוריו. אימי הצדיקה לקחת אותו על חסותה וכרגע הוא אצל אמי בבית.
    היום כנראה אלך לשם ואראה אותו, רציתי לדעת איך כדאי לפנות אליו ומה כדאי להגיד לו, האם כדאי לדבר אליו בתוקף? האם כדאי להגיד לו שלא האמנו שהוא מסוגל לעשות דבר כזה?
    אם תוכל לכתוב לי בכמה משפטים רק שאבין מה הכיוון...זה מאוד חשוב תקוותנו היא לעזור לו לצאת מכל זה.
    בברכה,
    מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער שהסתבך

הוספת תגובה

• נער שהסתבך

אייל קנדינוף
    15/04/2010

שלום לך
    אחת הסיבות העיקריות שאנשים שבחרו בדרך הפשע חוזרים על מעשיהם הלוך וחזור נעוצה בעובדה שמגיע שלב שבו הם מזהים את עצמם כפושעים. פועל יוצא, חזרה לעולם הפשע לאחר כל יציאה מהכלא.
    המקרה של בן דודך הוא אחר. אני יוצא מנקודת הנחה שזו הפעם הראשונה שהוא מסתבך בפלילים, מה גם שהוא עוד צעיר. לכן נראה לי שיהיה נכון להתייחס אליו ממקום של קבלה. הוא, הרי, יקבל את עונשו ולא יהיה כדאי להוסיף לו אשמה שכבר יושבת לו על הכתפיים. אני מניח שיחס כזה, שווה בין שווים יכול לתת לו בטחון בעצמו לעתיד לא לחזור לבחירות המוטעות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו