פירסינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירסינג
    אמא
    21/10/2007

ענת שלום,
    מה עושים כשהבת שלי בת 14 רוצה לעשות עגיל באף ואני נגד זה?
    בעיקרון לא מעוניינת שתתחיל עם חירורים בפנים, זה מתחיל באף , אח"כ רוצים בסנטר וכו'.
    הסברתי לה ולבן שהוא בן 17 שאני מתנגדת בכל תוקף לעשות חורים בפנים, זה משאיר צלקות ואין "חרטות" . הבעיה שקשה לה לקבל "לא" והיא ממש מנג'סת בעיניין והאמת שזה קשה יותר ויותר לסרב. לציין שלפני שנתיים הבן שלי רצה לעשות עגיל בגבה , סרבתי בכל תוקף , עשה הצגות והנה עכשיו אין לו בעיה עם זה (לדבריו). החשש שלי שאם בסופו של דבר אתרצה לעגיל באף זה יתן פתח לבן שלי לבקש שוב עגיל פה או שם.
    מה עושים? ואיך מתמודדים עם ניג'וסים יום יומיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירסינג

הוספת תגובה

• פטנט

ענת זפרני
    21/10/2007

אמא יקרה
    מה שכיף עם מתבגרים שהכל נורא דחוף להם אתמול!!!! וכווולם כבר עשו ורק לי לא מרשים ואיזה הורים רעים אתם
    קחי אותה ותגידי לה שאת רוצה לקחת 3 חודשים זמן לחשוב על זה
    זה בסך הכל 12 שבתות
    תני לזמן לעשות את שלו
    מה שהיא רוצה היום
    עוד שלושה חודשים = זה נצח בגיל שלהם
    יצוץ ג'וק חדש
    ואז
    אם היא עדיין תתעקש
    תוכלי לאמר לא
    אבל בינתיים- יהיה שקט
    בהצלחה
    עדכני אותי
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא

סתם אחת..
    23/10/2007

אין לי כל כך מה להגיד לך אבל יותר טוב שתסכימי לה מאשר שתלך לעשות בלי רשות ושלא תגלה לך שהיא עשתה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו