מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירסינגאמא21/10/2007
ענת שלום,
מה עושים כשהבת שלי בת 14 רוצה לעשות עגיל באף ואני נגד זה?
בעיקרון לא מעוניינת שתתחיל עם חירורים בפנים, זה מתחיל באף , אח"כ רוצים בסנטר וכו'.
הסברתי לה ולבן שהוא בן 17 שאני מתנגדת בכל תוקף לעשות חורים בפנים, זה משאיר צלקות ואין "חרטות" . הבעיה שקשה לה לקבל "לא" והיא ממש מנג'סת בעיניין והאמת שזה קשה יותר ויותר לסרב. לציין שלפני שנתיים הבן שלי רצה לעשות עגיל בגבה , סרבתי בכל תוקף , עשה הצגות והנה עכשיו אין לו בעיה עם זה (לדבריו). החשש שלי שאם בסופו של דבר אתרצה לעגיל באף זה יתן פתח לבן שלי לבקש שוב עגיל פה או שם.
מה עושים? ואיך מתמודדים עם ניג'וסים יום יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטנט
ענת זפרני21/10/2007אמא יקרה
מה שכיף עם מתבגרים שהכל נורא דחוף להם אתמול!!!! וכווולם כבר עשו ורק לי לא מרשים ואיזה הורים רעים אתם
קחי אותה ותגידי לה שאת רוצה לקחת 3 חודשים זמן לחשוב על זה
זה בסך הכל 12 שבתות
תני לזמן לעשות את שלו
מה שהיא רוצה היום
עוד שלושה חודשים = זה נצח בגיל שלהם
יצוץ ג'וק חדש
ואז
אם היא עדיין תתעקש
תוכלי לאמר לא
אבל בינתיים- יהיה שקט
בהצלחה
עדכני אותי
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא
סתם אחת..23/10/2007אין לי כל כך מה להגיד לך אבל יותר טוב שתסכימי לה מאשר שתלך לעשות בלי רשות ושלא תגלה לך שהיא עשתה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)