מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עגיל בשפהחסוי20/04/2010
שלום אני בת 14 וחצי , עוד חודשיים 15 ואמרתי לאמא שלי שכמתנת יומולדת אני רצה לעשות עגיל בשפה (בצד למטה) - אפילו שזה יהיה מהכסף שלי .
היא לא הסכימה , ולא נתנה תשובה למה לא ..
חבר שלה הסביר לי שמה שהיא מפחדת ממנו זה אם יישאר לי אחר כך צלקת , אבל הבאתי לה אתרים של פירסרים שאומרים שברוב המקרים זה לא עושה צלקות , ואמרתי לה שחברות שלי סתמו ובקושי רואים את זה ..
היא עדיין לא הסכימה ..
היום הראיתי לה כמה ילדים מכיתה ה' שעשו עגיל בגבה אבל זה לא עיניין אותה ..
היא אומרת שהיא מפחדת שאני אעשה ואחר כך אני אתחרט (היה לי נזם לא מזמן וסתמתי אחרי חודש בערך כי התחיל לי אינפקציה - אבל משהו ממש קטן ) , היא אמרה לי שהיא לא מסכימה בגלל הנזם והאנפקציה , אבל הסברתי לה שלכולם זה נהיה ככה ולחברות שלי נהיה יותר גרוע , מה גם שעשיתי את זה במספרה אז זה לא ממש סטרילי , ואם זה יעשה אינפקציה אני אוריד ישר ..
היא אמרה שהיא לא רוצה גם כי היא מפחדת שהעור שלי יידחה את העגיל - או שיימאס לי ממנו מוקדם מידי ושעכשיו זאת סתם התלהבות (אני רוצה את זה משנה שעברה , ורק תחילת שנה התחלתי לשכנע אותה )
איך אני משכנעת אותה בכל זאת לעגיל ?
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי העגיל
שלי ורדי20/04/2010שלום לך
אין לי מידע לגבי ההשלכות הבריאותיות של העגיל בשפה, רופא יודע דברים כאלה יותר ממני, אישית נראה לי מסוכן. כך שאין לי תשובות ואו הצעות על מנת לשכנע את אמך.
תחשבי מה את היית יכולה להשיג אחר שייתן לך סיפוק דומה לסיפוק שאת מצפה מהעגיל בשפה, אולי יבוא רעיון כלשהו, יכול להיות משהו פנימי כמו תכונה, יכול להיות משהו אחר בהופעה החיצונית. הייתי מציעה לך לחכות עד גיל 18 ואז יהיה לך את החופש להחליט על עצמך, אך זה עוד הרבה זמן וסביר להניח כי בגיל 18 הרצון יעבור לך, כי זה מה שקורה בדרך כלל.
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)