טיפול פסיכולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי
    חסויה
    24/04/2010

אני בת כמעט 12 ואני סובלת מבעיות רגשיות,חרדות חששות וקשיים לא מעטים ומבעיות חברתיות רבות,יש לציין שיש לי cp קל ואני לקויית ראייה מלידה.
    בבית הספר היועצת והפסכולוגית המליצו על טיפול פסיכולוגי או פסיכותרפי,בעבר הלכתי לטיפול ולאחר סיום הטיפול הצליח תקופה אך חזרתי לאותו המקום לכן צוות ביה"ס המליץ על המשך טיפול.
    בין שאר הבעיות צצו להן דווקא עכשיו גם בעיות בבית ובעיקר בעיות כספיות אבל לא רק,לכן יש קושי לקחת אותי לטיפול באופן פרטי.
    אני נמצאת במן תנועת נוער לעוורים ולקויי ראייה שנקראת נוער יחד שמתקיימות בה פעילויות אחת לשבועיים ובחופשות החגים,שם יש עוסיו"ת שהאחראית על נוער יחד הציעה לי לגשת אליהן,רציתי מאד,לא הייתי חיבת באותו זמן אך בחרתי לשתף את אימי שאני מאד פתוחה איתה והיא בדרך כלל נורא דוחפת אותי לעשות מה שטוב לי,אך לצערי הרב דווקא הפעם היא זו שהורידה לי את הביטחון וכשסיפרתי לה היא אמרה לי לא לעשות זאת מכיוון שזו מסגרת חינוכית שיכת למשרד החינוך ויש הודעה מידית למשרד החינוך ולררווחה,אני חייבת לציין שאין צורך בהתערבות של הרווחה או משרד החינוך כי בסך הכל אני גרה בבית טוב שפשוט עובר תקופה קשה ואני בלי שום קשר מאז ומתמיד סובלת מקשיים פשוט שעכשיו זה משפיע עלי ורואים עלי יותר מתמיד ויש לי צורך בעזרה שכרגע לא יכולה להתקבל מההורים,ניסיתי ואמרתי לאמי שזוהי סודיות רפואית ושאין זכות לגורם מקצועי למסור כל מידע אלא אם יש חשש לסיכון חיים או משהו כזה,היא אמרה שנכון אך לא שזה מתקשר למסגרת חינוכית אלא כשזה באופן פרטי.
    בינתיים אני חסרת אונים ולא יודעת מה עלי לעשות,
    האם אמי צודקת ויש התערבות של גורמים מבחוץ מלבד האוסי"ת ומי שברצוני לערב?
    או שמה שאמרתי לה שזה מה שאמרה לי האחראית על נוער יחד ועוד אנשים זה מה שנכון ובאמת שומרים על סודיות?
    ואם אמי צודקת יש לכם רעון לפתרון אחר?
    אם זה משנה אני בקשר טוב עם האחראית האם יש משהו שכדאי לומר לה,לערב אותה או משהו כזה שהיא תוכל לעזור?
    אני זקוקה לתשובה דחופה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פסיכולוגי

הוספת תגובה

• לאור

אייל קנדינוף
    24/04/2010

הי אור
    גשי ודברי עם העוסיות. אל תוותרי על רצונותיך והילחמי על בריאותך. בנוסף סודיות היא מובטחת אלא אם אלימות מעורבת כלפיך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו