מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוהבת בחברה - להגיד לה או לא ?חסויה24/04/2010
אמ שלום
אז ככה - ישלי חברה מהאינטרנט ואנחנו חברות כבר שנה , ותיכננו להיפגש הרבה זמן אבל כל פעם זה מתבטל בדקה אחרונה .
עכשיו אני אוהבת אותה כבר חצי שנה בערך , ולאחרונה היא ממש השתנתה - אנחנו מדברות הרבה פחות ~אם עד לפני חודשיים דיברנו מש'ו כמו 5 שעות כל יום עכשיו אנחנו מדברות בקושי 10 דקות ~
השאלה שלי היא האם כדאי לי להגיד לה שאני אוהבת אותה ?
שכחתי לציין ששתינו מכיתה ט' ,בי , היא מיוקנעם ואני מירושלים ...
חשבתי על זה ואין לי מה להפסיד אם אני אגיד לה , כי גם ככה נראה שהיא לא כלכך רוצה להמשיך לדבר איתי ...
האם כדאי לי להגיד לה שאני אוהבת אותה - ולקחת סיכון שלא נדבר יותר , או לא להגיד לה ולהישאר באותו מצב בתקווה שהמצב ישתפר והיא תחזור לעצמה ?
(שאלתי אותה כמה פעמים אם קרה מש'ו והיא ענתה שלא .... )
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לחברה מהאינטרנט
שלי ורדי25/04/2010שלום לך,
אני מבינה נכון. את מדברת על כך שאת אוהבת אותה אהבה רומנטית?
העובדה שאתן לא נפגשות כבר שנה, אומרת בעצמה משהו, למרות שהמרחק באמת מפריע. כנראה שלה קצת עבר, אבל עדכמה אפשר להחזיק קשר בעוצמה גבוהה כאשר הוא רק וירטואלי ואף פעם לא נפגשים?. העובדה שאתן מדברות כל יום 10 דקות אומרת שהקשר שלכן משמעותי, וה די טבעי שלא תדברו במשך שנה 5 ש' כל יום!!
לשאלתך האם כדאי לשתף אותה בהרגשתך אליה- זה מאד אישי ותלוי באופי שלך, האם חשוב לך להיות הכי אמיתית אתה, אז כדאי להגיד לה ולהסתכן כי התגובה שלה עלולה להיות התרחקות. אך מה חשוב קשר אם אנחנו לא אמיתיים? הייתי מציעה לך לחכות עם השיתוףהזה של הרגשות שלך אם היית פוגשת אותה לפחות פעם אחת בזמן הקרוב, והיית בודקת "על אמת" את רגשותייך, אך מכיוון שלא יקרה כנראה בקרוב, האופציה הזו קלושה.
בכלל, כדאי לך לחשוב מחדש האם באמת את מסוגלת לאהוב מישהו/מישהי שלא פגשת מעולם...
עד כמה שאת מדברת אתה ומכירה אותה, אין כמו קשר שלפנים מול פנים. ייתכן כי תרגיש דברים אחרים במצב האמיתי.פיתחת תלות רגשית אליה, זה יותר נכון להגדיר כך את רגשותייך, את חושבת עליה, היא נותנת לך הרבה, אולי הההתייחסות שלה אלייך מיוחדת ואת צריכה אותה. זה אומנם קשר רגשי, אך האם זא אהבה באמת.. רק המציאות תוכיח...
תבדקי בתוך ליבך מה שבא לך יותר, נדמה לי שאת רוצה להגיד לה מה את מרגישה, אז אני בעד..
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו ..
חסויה25/04/2010אמ זה לא לא נפגשנו כבר שנה - אנחנו מדברות שה אבל אף פעם לא נפגשנו ..
ועוד משהו - אני והיא רוצות לקבוע בחופש הגדול לראות אחת את השניה סוףסוף , ואני מפחדת שאם אני אגיד לה זה ייצור מצב לא נעים והיא תתרחק ממני - אבל מצד שני אני סובלת מזה הרבה זמן - אניממש בדיכאון בגלל זה ..
להגיד לה בכל זאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שוב
שלי ורדי25/04/2010קשה לי לענות לך, אולי תנסו להיפגש בשבועות למשל, שיש לכן קצת חופש מבית הספר, את חייבת לעשות את הפגישה הזאת מהר. אולי תצטרכי את לנסוע לכיוון שלה כי חשוב לך יותר שהפגיעה תעירך כמה שיותר מהר. אך בכל מקרה אם תגידי לה את רגשותייך אחרי הפגישה, גם אז יש סיכוי גבוה שתתרחק, לא נראה לך? לא ענית לי על השאלה האם מדובר באהבה רומנטית...
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...........
חסויה25/04/2010כן ..
אממ ותודה אני אגיד לה אתזה עכשיו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה באיחור ...
חסוי03/05/2010אמ זאת תגובה קצת באיחור אבל רק רציתי לעדכן
אני ממש שמחה שלא אמרתי לה לחברה שלי מה אני מרגישה אליה ..
חזרנו לדבר רגיל - וגיליתי שדווק אני הייתי הבעיה בשיחות ובגללי לא דיברנו הרבה זמן ..
אז השתנתה לי ההתנהגות ואינלי מושג איך לשנות אותה בחזרה ..
מקווה שזה יסתדר איכשהו עם הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)