מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה לגדול.,בדכאון עמוק.חייב עזרה25/04/2010
שלום. אני כעת בן 16,ואני סובל כבר מאז גיל 15 ממין דכאן מוזר שקשה לי להסביר אותו ואין לי עם מי לדבר עליו,מהסיבה שאני מתקשה לפרט אותה. הבעיה היא שאני מתגעגעה לתקופה שההורים היו רצים איתי,משחקים איתי,מלמדים אותי,דואגים לי מעל הכול,עושים למעני הכול... לתקופה של הבר מצווה שההורים היו באים איתי לקנות,תומכים בי צוחקים איתי מחייכים אליי... לתקופה שבה לא היו לי דאגות.. אני רואה פשוט את החיים רצים מולי העיניים שלי ונגמרים וניהיים משעממים מיום ליום...
אני מפחד נורא נורא נורא להיות בן 20 או יותר מזה בן 30.. אני לא רוצה!!! כי זה כבר גיל שאתה לא נמרץ כמו ילד ואינך יכול לתפעל כמו שתעפלת בעבר... והנה אתה מתחתן ואתה כבר לא מה שהיית פעם... מה הטעם בחיים הללו? מהההה??? אני גם יודע שסופו של כל אחד זה למות מתי שהו.. ושהוריו ימותו גם ברוב המקרים לפניו.. ואני לא רוצהה גם למות!!! אני רוצה לישאר צעיר לנצח! ושהוריים ישראו כיצד שהם עכשיו... ואותו דבר כל משפחתי וכל סובבי... אני לא יכול לתאר את התקופה שאני זקן וכל חבריי הלכו לעניינם חלקם אפילו הלכו לעולמם... וגם הוריי...והדודות הילדודיות פתאום יהיו סמרטוטים על הספא... בבקשה... אני חייב תשובה מקצועית.. בינתיים כלום לא עוזר לי ואני הולך לישון תמיד עצוב.. אני לא נהנה מתקופת הילדות שלי בגלל מחשבה על העתיד ה"רחוק"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה לגדול
אייל קנדינוף25/04/2010שלום לך
אני מבין לגמרי את המקום שבו אתה נמצא. גם אני כשהייתי בגילך חוויתי מין סוג של משבר כזה. לצערי ולשמחתי הבנתי מהר שאין כל כך מה לעשות בנידון. אי אפשר לעצור את החיים וכדור הארץ ממשיך להסתובב בין אם בא לי או לא. כלומר הבנתי שאין לי שליטה מלאה על החיים. גיליתי גם שיכולה להיות לי רמה מסוימת של שליטה על המחשבות וזה תלוי רק בי. אז עשיתי אחד ועוד אחד והחלטתי לא להתעסק במחשבות עם מה שעושה לי דכאון. כמו להזדקן או למה לא עוזרים לי כמו פעם ועוד ואז גם שמתי לב לכול מיני דברים שאני יכול לעשות היום ולא יכולתי לעשות כשהייתי קטן וזה שימח אותי מאוד. בגדול אני ממליץ לך להסתכל על עכשיו. לא אתמול ולא מחר. מה היום אתה יכול לעשות שיביא לך כיף והנאה?
ואם כל הדברים האלה לא עוזרים אז יהיה כדאי לפנות ליועצת של בית הספר וגם להוריך ולספר להם על מחשבותיך. אל תיתן למצב הזה להמשך הלאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)