לבת שלי השתחרר הרשיון ואני דואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבת שלי השתחרר הרשיון ואני דואגת
    מירה
    28/04/2010

זהו, הבת שלי יכולה לנהוג לבד ומאז הפסקתי לישון. אני לא רוצה לריב איתה וכן רוצה שהיא תהייה עצמאית. יש לכם רעיונות איך עושים זאת ?
    מירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למירה

שלי ורדי
    28/04/2010

שלום מירה,
    ברוכה הבאה למועדון האמהות המודאגות.!!
    האם את סומכת עליה כבן אדם זהיר ומיושב בדעתו? תנסי לפחות ביחד עם בעלך להגביל את שעות הערב והלילה של הנהיגה שלה בתחילה דרכה כנהגת, תזהירי אותה בערבי שישי כי אז יש נהגים פחות זהירים. אך גם אל תזהירי מדי כי היא תדחה ותתקומם נגד דאגה יתר.
    מדי פעם צריך גם לדבר על כך שבטחון יתר מזיק ושהאניסטיקטים שלה צריכים להיות דרוכים כי בנהיגה הכל פתאום יכול לקרות ,גם כשהכל נראה שקט ורגוע... אך שוב, לא להציף בשיחות הזהרה, לעשות אותן בתזמון נכון וברווחי זמן סבירים.

השאר בידי הגורל והמזל, אין עלינו שליטה בכלום כמעט, למרות שנדמה לנו....לפחות ניתן לומר כי יש גבול לשליטה שלנו בחיים.
    אני לפחות מוצאת נחמה בתפיסה הזאת, השקעת דאגה מיותרת לא תתרום לבטחונם של ילדנו ולבטחוננו.

כל טוב,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירה

אייל קנדינוף
    28/04/2010

הי מירה
    אם בתך הוציאה רישיון זה אומר שהיא יודעת לנהוג!!!! אז סימכי עליה וחזרי לישון. היא צריכה אמא ערנית ולא אמא מותשת ובמתח תמידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו