מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברווות .. ):חסויה28/04/2010
אני בת 12 וחצי , ואני לומדת בכיתה ז' .
יש לי הרבה חברות , אבל מתחילת השנה היו לי 2 ריבים עם 2 חברות שלי .
הראשון הייה עם חברה שלי , נועה . שהיא הייתה מסכסכת היני לבין חברות שלי , משקרת לנו . ובלי שום קשר לזה היא הייתה מתנהגת כמו איזה זונה , הולכת עם חצאיות ממש קצרות וכאלה . היא הייתה ועדיין עושה הכל כדי להיות יותר מקובלת גם אם זה לפגוע בחברות הכי טובות שלה .
אני ועוד 2 חברות , ניצן וסיוון שהיינו איתה בריב ( כי היא סיכסכה ופגעה בנו )החלטנו לדבר איתה ולהסביר לה הכל .
עם הזמן התחלנו להשלים ועכשיו אנחנו לא חברות הכי טובות כמו שהיינו פעם . אלא סתם חברות .
לפני בערך שבועיים , ביקשו ממני מסיוון ,מנועה , מניצן , מימית , משיר ומעדי לעשות ריקוד ליום ירושלים . התחלנו לעשות ריקוד . ואז בפתיחה של הריקוד - עדי הציאה רעיון וכולנו הסכמנו עליו ואז גם ימית הציאה רעיון ואמרנו לימית שגם הרעיון שלה יפה אבל הוא יותר מסובך ואנחנו מעדיפות לעשות את הרעיון של עדי כי הוא יותר קל .
אח'כ ימית התיישבה בצד ולא רצתה לרקוד את הריקוד כי הוא היה מכוער לטעמה .
אז אמרנו לה שאם זה כ'כ חשוב לה נעשה את הרעיון שלה . ואז היא לא רצתה כי היא הרגישה שאנחנו עושות לה טובה ושאנחנו לא אוהבות את זה באמת .
אחכ ימית התקשרה לניצן ( שהם היו החברות הכי טובות ) והיא התחילה לקלל אותה דרך הטלפון וגם דרך המחשב .
ניצן הייתה מאוד פגועה והיא התקשרה אליי , שגם אני החברה הכי טובה שלה .
הריב הזה עבר גם למורות ובסוף ימית התנצלה , וניצן סלחה לה .
עכשיו אני מרגישה את מה שגם לפני הריב הרגשתי , שלא משנה כמה אני אהייה חברה טובה ניצן תמיד תעדיף את ימית על פניי . וזה ממש פוגע בי כי זה לא רק עם החברות קורה לי אני מרגישה שזה גם קורה לי עם אמא שלי ואחי הבינוני , שלא משנה כמה אני אהיה יותר טובה היא עדיין תעדיף אותו .
אני כבר לא יודעת מה לעשות בגלל שזה לא פעם ראשונה שזה קורה .
והיה איזה פעמיים שניצן הלכה לימית והשאירה אותי לבד .
וגם , כבר דיברתי עם ניצן והסברתי לה איך אני מרגישה היא אמרה לי שזה לא נכון .
אבל אני ממשיכה להרגיש ככה , בגלל שרק אתמול ימית התנצלה בפני ניצן וכבר הם חזרו להיות החברות הכי טובות , ואני נשארתי בצד כזה . כאילו ניצן שכחה את כל מה שהיא עשתה לה . אתמול ניצן התקשרה אליי אחרי שהיא דיברה עם ימית וימית התנצלה וניצן שאלה אותי אם היא צדקה כשהיא אמרה לה שהיא סולחת לימית , ואני אמרתי לה שלדעתי כן . אבל עשיו אני קצת מתחרטת על זה בגלל שלא חשבתי שהם ככה יחזרו להיות החברות הכי טובות . וזה גם עוד יותר פגע בי שאני לא פגעתי בניצן השנה אפילו לא פעם 1 השתדלתי להיות ה - חברה הכי טובה . אבל כשימית פגעה בניצן ואחכ ביקשה סליחה על כל הקללות הנוראיות שהיא אמרה לניצן אז הכל סבבה והן שוב כאלה חברות טובות . ואני , זה לא משנה כמה אני אהיה חברה טובה , אני תמיד יעדיפו מישהו אחר על פניי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמית
אייל קנדינוף28/04/2010אני מזה מבין אותך. זה יכול להיות כזה לא פייר. את מתאמצת ומתאמצת ולא מעריכים את מה שאת עושה ומי שאת. אבל תזכרי דבר אחד חשוב. את בתוכך יודעת מי את וכמה את שווה. וזה הכי חשוב בעולם. עכשיו יהיה נבון וחכם לא לתת מעצמך מיד הכול ובחינם. זה לא אומר להפסיק להיות חברה טובה ונאמנה אבל זה אומר לשמור קצת על פרטיות או נתינה מידית ללא שום גבול. זכרי, כשאת קצת לא מושגת את נהיית יותר מקובלת. זה כמו כשאנחנו רוצים משהו ולא מצליחים להשיג אותו. אז אנחנו רוצים אותו אפילו יותר. אז אל תהיי כול כך פנויה לחברות שלך כמו שהיית וגם חפשי לך חברות חדשות שיכול להיות מעניין לך לבלות איתן ותראי כמה שזה יכות להשפיע על היחס שתקבלי מהחברות העכשויות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)