אני יותר מידי ביישנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני יותר מידי ביישנית
    חסוי
    03/05/2010

יש לי בעיה וחשבתי שהיא נעלמה עד לא מזמן , אבל היא נעלמה באופן זמני ..
    אני ילדה מאוד מופנמת וביישנית ..
    אתמול הייתי במפגש (בסנטר בתלאביב ) , הלכתי עם חברה שלי שאנחנו מכירות רק משהו כמו שבוע מהאינטרנט , ופשוט לא דיברנו כל הנסיעה ..
    היא היחידה שדיברה ...
    ירדנו מהאוטובוס התחלתי יותר להשתחרר , אבל שחזרנו לאוטובוס שוב לא דיברתי ..
    הגענו לסנטר , דיברנו והכל - ואז היא ראתה את חברה שלה יושבת עם עוד חברה ..
    היא הלכה לחברה שלה , וניסיתי לרמוז לה שנלך כבר , אבל במקום זה היא הזמינה את חברה שלה להיות איתנו ..
    לא הצלחתי לדבר מילה אחת כל היום ...
    הרגשתי ממש לא קשורה - והגעתי למצב שאפילו הן מעירות לי שאני שקטה מידי - אבל לא היה לי על מה לדבר איתן .... (~למרות שהן שנתיים מתחתי ~)
    אחרכך הלכנו להסתובב קצת (~כמובן שהן היו 2 מקדימה ואני מאחורה ~ ) , וכשחזרנו לסנטר הן הלכו לשבת ולהכיר עוד חברים , ואני פשוט עמדתי בצד ......
    הבעיה שזה קורה לי רק שאני לבד - כשאני עם חברות אין לי בעיה להכיר אנשים חדשים - להפך , אני גורמת לשיחות ...
    מה אםשר לעשות כדי להפסיק את הביישנות הזאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני יותר מידי ביישנית

הוספת תגובה

• יותר מידי ביישנית

אייל קנדינוף
    04/05/2010

שלום לך
    שימי לב שהקושי שלך בא לידי ביטוי בסיטואציות שבהם את נפגשת עם מכרים שאת לא לגמרי מכירה. כשאת נמצאת בסביבה מוכרת את הרבה יותר משוחררת. לכשעצמו זה מצביע על רצון להרשים. וקשה ביותר להיות קלילים כשרוצים להיות הכי מעניינים ורצויים. אז מה שצריך להתאמן עליו זה להיות פחות במצב של לרצות להרשים או להגיד את הדבר הכי מעניין שכולם יקשיבו. פשוט להיות זורם וחסר רצון להרשים . זה קשה בהתחלה אבל אם מתאמנים על זה לאט לאט זה יבוא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו