פחד להיות בסביבת בנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד להיות בסביבת בנים
    בת 13
    04/05/2010

היי,
    אני בת 13 בכיתה ז'.
    בעקבות כל אירועי האונס וההטרדות המיניות, ובכלל אלימות נגד נשים נורא קשה לי להיות בסביבת בנים, אני נורא פוחדת שמה שקרה לאותן בנות כבר בגילי שהפכו להיות קורבנות אונס יכול לקרות גם לי. אני בעצמי לא כ"כ מבינה את החשש שלי מכיוון שאני די 'שטוחה' ואף בן לא מקדיש לי תשומת לב יתרה, אבל גם היה לי חלום שאונסים אותי ומאז אני לא יכולה להירגע מזה...
    לדוגמא היום בבית הספר דיברנו בכיתה על אונס הילדה בת ה-12 מבת ים. הבנים בכיתה שלי נראו מאוד שלווים מזה ואפשר לומר שממש 'זרמו' והזדהו עם האונסים והחלו להצהיר הצהרות שלא יעלו על הדעת, כל הבנות הזדעזעו וגם המורה. אז חשבתי מה זה אומר עלינו?, שבנים כבר בגיל הזה מגלים אופי של אנסים פונטציאליים?
    האם חששותיי מוצדקים?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד להיות בסביבת בנים

הוספת תגובה

• בת 13

אייל קנדינוף
    05/05/2010

שלום לך
    אין כזה דבר חששות לא מוצדקים. אם זה מה שאת מרגישה אז צריך לכבד את זה ולתת לזה התייחסות כנה ואמיתית.
    במקביל אני מציע לך ללכת ולשוחח אם היועצת של בית הספר ואו לשתף את אמא ואבא במחשבות שלך ובחלומות שלך. אל תשאירי את זה בפנים לבד. דברי על זה אם משהו שאת סומכת עליו.
    זכרי שבמקרה של האונס בבתים המקרה הוא מורקב ומשולב בו מערכת יחסים של שליטה וסחטנות שהביאה את הבחורה למצב הנורא מכול. אין להאשים אותה בשום צורה מאחר והיא היתה נתונה למערכת של איומים והפחדות. לכן זכרי שבכול קשר שיהיה לך בעתיד אם בנים לאף אחד אין את הזכות לקבוע לך או להחליט בשבילך או להפחיד אותך ועוד...... ואם את מזהה נטייה כזו מיד נתקי את הקשר.
    גופך שלך ורק לך יש את הזכות להחליט לגביו!!!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו