מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם אמא )=חסויה08/05/2010
אני תמיד מספרת לאמא שלי את הכל , אני לא יכולה לא לשתף אותה במשהו .
אבל הבעיה היא , שתמיד כשאני מספרת לאמא שלי משהוא היא מספרת לאבא שלי את זה .
למשל אני כבר בת 12 וחצי עוד מעט , וכבר יש לי שערות בבית שחי . אז התחלתי לגלח , אז ברור שסיפרתי את זה לאמא שלי ואמרתי לה לא לספא לאבא שלי , שיהיה סוד בין בנות . היא אמרה לי שהיא לא מספרת .
ואחרי יום אחד אבא שלי בא אליי ושאל אותי משהו בקשר לזה .
זה לא פעם ראשונה שזה קורה ואני כבר לא יודעת מה לעשות כי חשוב לי להגיד דברים לאמא שלי , אבל היא משקרת לי לא שומרת על הפרטיות שלי ומספרת לאבא שלי למרות שהיא הבטיחה שהיא לא תעשה את זה .
ופעם ניסיתי לדבר איתה אבל היא כל פעם אומרת לי שאני חופרת לה , כדי להתחמק . היא אומרת את זה כי פעם אחת אמרתי לה שהיא חופרת לי וכל פעם היא אומרת לי את זה כדי להתחמק .
אשמח אם תעזרו לי .
רומי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עם רומי
אייל קנדינוף09/05/2010היי רומי
אכן מתסכל מאוד. נראה לי שאמך לא מפנימה את העובדה שהתבגרת ולכן לא נראה לי שיש לך בררה אלא להחזיק דברים לזמן מסוים עד שאמך תבין שהיא לא יכולה לקחת את האמון שאת נותנת בה כמובן מאליו. את יכולה גם לכתוב לה מכתב מאוד ברור ונחרץ שמסביר לה את הסיבות שאת לא רוצה שהיא תעביר את המידע לאבא אבל תדאגי שאבא גם יקבל עותק כדי שיבין שהוא חייב גם כן לכבד את פרטיותך.
אל תוותרי, זה יכול לקחת קצת זמן אך בסוף זה ישתלם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)