מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם אמא.חסוי10/05/2010
שלוםם , אני בת 15 ואני ממש לא יודעת מה לעשות ):
אחות שלי הקטנה כל הזמן באה ומציקה לי ותמיד בסוף אמא שלי מאשימה אותי ומתחילה לצעוק עליי !!
אמא שלי גם מלגלגת עליי ,מזלזלת , לא מראה טיפת אהבה בחיים רק לאחות הקטנה
היא קוראת לי פסיכית,משוגת,בלי טיפת שכל,לא שווה כלום וכו'
ואני הכי רגישה בעולם ואני כל פעם מחדש נפגעת מזה .. אני לא יכולה כבר
וגם אח שלי יותר גדול ממני בא ומתחיל לצעוק עלי, הוא מבקר אותי כל הזמן מעיר לי על כל דבר קטן
כולם בבית הזה עליי !
ואמא שלי תמיד אבל תמיד מאשימה אותי! זה כבר ממש לא הגיוני
אני יודעת שאומרים "זה גיל ההתבגרות " וכו
אבל אני יודעת טוב מאד מה אני מדברת! היא שונאת אותי פשוט שונאת
לכולם היא מראה אהבה רק אני לא..
לפעמים אני גם כ"כ שונאת אותה אני לא יכולה כבר ככה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם אמא
אייל קנדינוף11/05/2010שלום לך
וואו, נראה לי שהחיים שלך ממש לא כפיים כרגע בלשון המעטה. אבל הדבר האחרון שאני מוכן לקבל זה שאמא שלך לא אוהבת אותך. יכול להיות שהיא בתקופה קשה או שלא הכי טוב לה וסתם היא עייפה מהכול וזה נופל עלייך. לא שאני מצדיק זאת.
נראה לי שהכי כדאי יהיה לכתוב לאמא שלך מכתב ארוך שמסביר בדיוק את כל מה שכתבת פה בפורום. ואחרי זה בקשי ממנה לפנות לך קצת זמן כדי שתוכלו לדבר. חשוב מאוד שתוציאי את מה שיש לך בלב ותדברו על זה. ספרי לה במכתב הכול גם שאת חושבת שהיא לא אוהבת אותך ומעדיפה את האחים שלך על פנייך. חשוב שכול יכתב ואל תפחדי אני בטוח שיהיה לך הפתעה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך .
חסויה19/05/2010אמ , וואו כמה שאני מבינה אותך .
אני בת 15 וחצי וקרה לי אותו הדבר עד לא מזמן .
אמ , אשמח אם תתני לי את האייסי / פייס או מסנ שלך כדי שאוכל לנסות לעזור (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)