הולכת להשתגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הולכת להשתגע
    צפונית
    14/05/2010

שלום רב, אנחנו משפחה 5 נפשות אני ובעלי והבן בן 13 ובת 15 ובן בן 5הבעיה אצלי עם הבן הגדול שהוא עושה לי בלגן בדרך החיים, מבחינת שינה, התנהגות בבית, הוא לאחרונה לא רוצה אפילו ללכת לבית הספר, הוא נשאר ער עד שעות מאוחרות הסיבה לזה שהוא פוחד,ניסיתי לישון לידו כדי להרגיע אותו הוא מתחיל להשתולל עם אח שלו הצעיר בן ה5 ולא נותן לנו לישון ולבסוף קשה לו להתעורר בבוקר לבית הספר אני נורא מבקשת עזרה איך להתנהג איתו תעזרו לי לפני שאפסיד אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הולכת להשתגע

הוספת תגובה

• לצפונית

שלי ורדי
    15/05/2010

שלום לך,
    האם הבעיה עם הבן העיקרית קשורה בפחדים שלו המופיעים בלילה. האם בגלל זה לא הולך לישון בזמן. לא היה ברור מדברייך מה מקור הההשתוללות שלו עם אחיו הצעיר בן ה-5..אם יש פחדים וחרדות צריך לשאול עליהם לנסות להבין את המקור להרגיע ותת בטחון.
    בגיל זה אם יש פחדים אולי הם קשורים לאירועים שחווה ומתנסה בחוץ עם חברים, מועדונים, מקומות בילויי וכו'. או שהפחדים קשורים לתהליכים נפשיים מדאיגים. צריך לכוון ולשאול את השאלות הנכונות ולא להעיר לו רק שילך לישון בזמן הבן שלך סובל ככל הנראה,נמצא במצוקה . כדאי לגשת לאיש מקצוע לאבחון הבעיה וטפול בהתאם.
    בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו