אבא אוהב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא אוהב
    תודה
    25/05/2010

שלום רב,

אני גבר בן 45,יש לי 2 בנים מדהימים אחד בן 11 ואחד בן 14,אני וגרושתי גרושים 10 שנים.
    בשנה האחרונה הכרתי בחורה וכעט אנו גרים יחד,חשוב לי לציין שאני ובניי קרובים מאוד ומדברים על הכל,אני רואה אותם כל יום ופעם בשבועיים הם ישנים אצלי בשישישבת.
    בזמן האחרון בני הגדול לא מוכן לבוא לישון אצלי בגלל חברתי שהיא בחורה מקסימה נעימה וחייכנית,
    אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות.

אשמח לקבל עצה כלשהיא בהקדם.

תודה והמשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא אוהב

הוספת תגובה

• לאבא אוהב

שלי ורדי
    25/05/2010

שלום לך
    נראה לי שהבן בתור מתבגר צעיר, מתקשה לראות בך גם כאבא גם ככבר עם צרכים מיניים, ואולי גם את חברתך, וזה מביך אותו. או שהוא מתקשה לקבל שאשה אחרת ולא אמא שלו נמצאת בתמונה, שהרכב משפחתי חדש נוצר. הלינה של חברתך אצלך והמגורים הכמעט משותפים גרמו לתחושה הזו.
    מה שאני לא מבינה ולא יודעת זה האם כן קיבל את חברתך לפני כן והסכים לישון בסופי שבוע אצלך, ומה גרם לשינוי בעצם? תיתכן נסיגה והתרחקות עקב גיל ההתבגרות אליה הוא נכנס, הדחפים המועצמים אצלו והמבוכה כפי שתיארתי לעיל.
    אני חושבת שאתה צריך לתת לזמן לעשות את שלו בלי להאבק אתו, להגיד לו שאתה מצטער ותמיד מחכה לו , להתעקש מעט כדי לא לתת לו תחושה שאת המוותר עליו , אך לא יותר מדי. אם אתה גר קרוב לגרושתך, אז לפחות תזמין אותו לשבת בבוקר או תמצא לעשות אתו משהו משותף לבד, אתה והוא. ייתכן שהוא צריך אותך גם לעצמו יותר, והתחיל לחשוב ולהאמין שההשקעה שלך בחברתך גוזלת ממנו את תשומת הלב שלך.
    תמשיך להיות אבא אוהב, תנסה ללכת בין הטיפות ואני מאמינה שהכל יסתדר.

בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא אוהב

תודה
    27/05/2010

תודה רבה על תשובתך.

לשאלתך:
    לפני כן הוא הסכים לישון אצלי,אני חושב שהוא לא רוצה לישון אצלי יותר בגלל גרושתי שגם איתה היחסים שלי טובים.

האם כדי להציע לו לבוא לישון אצלי פעם בחודש בלי חברתי?
    אשמח לתשובה.

תודה ויום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבא אוהב

שלי ורדי
    27/05/2010

שלום שוב,

כן, נראה לי נכון להציע לו זאת, ישמח בטח שאתה מפנה לו מקום רק בשבילו,

בהצלחה,

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו