מגורים משותפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגורים משותפים
    רבקה
    26/05/2010

שלום רב,
    הנני גרושה עם ילדה בת 8 אשר עוברת להתגורר עם בן זוגי גרוש אף הוא עם ילדה בת 12. המעבר דירה הינו מת"א לאילת כך שמראש הקושי קיים בשינוי העצום לביתי. הבעיה היא אחרת.. ביתו של בן זוגי הינה ילדה מדהימה אך רגישה מופנמת לא שמחה ומעבירה מסר ברור שהבית הולך לפעול לפי השליטה שלה.לדעתי היא זיהתה שמגניב לשחק אותה קרבן וכך היא מקבלת צומת לב ואבא שלה מרחם עליה וקשה לי המחשבה שאני יאבד סבלנות מהר מידי אף על פי שברור לי שאני צריכה להיות עדינה איתה.היא ילדה שמקרינה עצב ואין ליספק שיש לה בעיה שמטופלת כרגע אצל פסיכולוגית בה"ס לאחר איבחון. היא תתגורר אצל אמא שלה אך הבית שלנו יהיה פתוח בפניה בשביל הביטחון השאלה שלי היא כזאת: סתם דוגמא: הילדה מגיעה פתאום מבה"ס אלינו ונכנסת הביתה בזמן שאני בבית עם ביתי (יש לה מפתח) מה אני עושה או מה אני אומרת לבן זוגי? האם צריך להיות לה מפתח? איך מתנהגים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגורים משותפים

הוספת תגובה

• מגורים משותפים

אייל קנדינוף
    26/05/2010

שלום רב
    לענות על שאלתך הספציפית לא תתן את המענה הנדרש. נראה שיהיה נכון יותר לשניכם לעבור הנחייה או אימון מקדים לתהליך שאתם עומדים לעבור. יהיה צורך לתת מענה למכלול רחב של קשיי התאקלמות הן של בתך והן של בתו. בגדול, כל החלטה שתקחו צריכה להיות מבוססת על הבנה של התוצאה בעקבות. לגופו של עניין:
    את ובן זוגך צריכים להגיע להסכמה האם בתו יכולה לבוא מתי שהיא רוצה אליכם הביתה. מין הסתם, יהיה כדאי שגם לה תהיה הפינה שלה כדי שתרגיש בבית. נראה לי שיש לך חששות, ואת לא לגמרי מקבלת אותה כמו שהיא?
    אפשר להתגבר על הכל, רק שזה מצריך תקשורת, סבלנות, וקבלת האחר ללא שיפוטיות......
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו