אחותי ואמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחותי ואמא
    מיקי
    27/05/2010

אחותי הקטנה (בת 16) באה אלי לספר לי שיש לה חבר והיא רוצה לקחת גלולות אבל היא לא ממש רוצה לספר לאמא על זה כי הקשר ביניהן לא הכי חזק והיא פנתה אלי כי אני בעצמי התחלתי לקחת גלולות פמינט לאחרונה. אני בדילמה כי מצד אחד אני רוצה להיות אחות טובה מצד שני אולי כדאי שאמא תדע על זה בכל זאת? מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחותי ואמא

הוספת תגובה

• למיקי

שלי ורדי
    27/05/2010

שלום לך,
    זו דילמה קשה, לקחת אחריות על אחותך, אך אם את חושבת שהתערבות של האם תזיק, תקבעי עם אחותך לרופאת נשים, תבקרו ביחד, ממלא היא לא יכולה לקחת גלולות בלי מרשם כך יש הזדמנות לקבל איזהו הסבר על האם כדאי או לא כדאי לקיים בכלל יחסי מין בגיל זה וממה צריך עוד להיזהר האם בכלל כדאי גלולות , אילו גלולות כו'. אם הכוונה שלך שאחותך מבקשת שתקני גלולות גם בשבילה, את זה אני לא ממליצה.
    בכל מקרה, את יכולה לשוחח אתה על הדברים, עד כמה היא בשלה לזה, האם החברות שלה חזקה ומספיק טובה כדי שתתחיל לקיים יחסי מין, אם לא התחילה כבר... היא צריכה אותך להכוונה. זה יכול לחזק את הקשר ביניכן.

בהצלחה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיקי

אייל קנדינוף
    27/05/2010

שלום לך
    נראה שיהיה זה נבון לשמור את פרטיותה של אחותך אך לקחת אחריות וללוות אותה בכל התהליך. אני ממליץ בתוקף רב לאחותך לקחת החלטה נבונה ולהבדק לפני קיום יחסי מין את הבדיקות הנדרשות וגם לבן זוגה למען הסר חשש מהדבקות במחלות מין.
    יש אפשרות לערוך בדיקות מקיפות ולקבל הדרכה בצורה אנונימית וללא תשלום בסודיות מוחלטת במרפאת לוינסקי מטעם משרד הבריאות בת"א.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו