אוהבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהבת
    אדווה
    28/05/2010

שלום,אני בת 17 ורציתי להגיד שבזמן האחרון (בערך חצי שנה) התחלתי להתאהב באנשים שיכולים להיות אחים שלי הגדולים,ואני לא מדברת על זה שבנות 17 יוצאות עם בני 20,אלא ממש אני מתכוונת לאנשים בגילאי 26-27..רציתי לדעת ממה זה נובע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת

הוספת תגובה

• לאוראל

שלי ורדי
    28/05/2010

היי אוראל,
    קודם כל אני מעריכה את העמדה שלך חבדוק ולהכיר את עצמך ואת המניעים הנסמוים מן העין לרגשותייך השונות.
    את אומרת שהתחלת לאחרונה להתאהב באנשים... זאת אומרת, היו כמה בחורים שליבך יצאה אליהם.. ולא אחד. הסיבה שבנות נמשכות לבנים בוגרים מהן בשנים רבות נובעת לעיתים מצורך בלתי מודע להיות במערכת יחסים המספקת הגנה, למידה וצורך שבן הזוג יוביל אותן אלה בעצם ת תפקידי האב, האם והדמויות המגוננות בחיינו, ואם קים חסך אנשים נוטים לחפש תכונות אלו אצל בני זוגם.
    סיבה שנייה כרוכה בצורך לגדול מהר, לסיים את הילדות וההתבגרות, להשתייך לעולם המבוגרים, כדי לחוש חופש, כוח ושחרור מסיטואציות בהן סמכות אחרת שולטת עלינו.
    הדרך המהירה לכך הינה דרך מציאת בן זוג מבוגר.
    סיבה שלישית קשורה בתחושה אמיתית של הבת שבאמת מרגישה עצמה בוגרת מבני גילה. יש לה בשלות רגשית מוקדמת הן כי חייה בבית בו יש מבוגרים רבים ולמדה את השפה של המבוגרים, או קיבלה תפקידים של בוגרת וכך התבגרה מוקדם. יש לה תחושת ניכור מבני גילה ומוצאת שפה משותפת עם הרצינות של בני זוג בוגרים ואחראים.
    מקווה שעזרתי..

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו