מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורים לחוציםחסויה28/05/2010
שלום אני בת 14 וחצי ואני רוצה ללכת למסיבה בפורום אבל ההורים שלי נורא לחוצים ואינם מרשים לי ,האבסורד הוא שהלכתי כבר פעמיים ולא נותים לי ללכת בפעם השלישית ,ההורים שלי נורא לחוצים ומפחדים עלי ואני חושבת שאני כבר מספיק בוגרת ללכת למסיבות .
ההורים שלי במיוחד אמא שלי לא סומכת עלי מספיק ולכן היא כל שניה מתקשרת אלי וזה מציק לי
הייתי שמחה מאוד עם הייתם עוזרים לי לפתור בעיה זאת
בתודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים לחוצים
אייל קנדינוף29/05/2010שלום לך
מצד אחד אני ממש במבין את הרגשתך ומזדהה איתך. זה יכול להיות מאוד מתסכל לקבל יחס שלפי דעתך לא טועם את גילך ובגרותך. מצד שני אני מבין לחלוטין את הוריך ואת החששות שלהם ביחס אליך עם האבחנה שכנראה את מתבגרת להם מהר מידי. מה גם שהעולם שלנו בחוץ הולך ומשתגע, דבר שלא מוסיף לרוגע אם בכלל.
אז מה עושים?
מגיעים לעמק השווה כשמה שמוביל אותך זה היכולת לספק להם את הבטחון שכלכ כך חסר להם.
הצעתי היא לסכם איתם תנאים שיאפשרו לך לצאת ולהם להרגיש שאת בסדר.
למשל:
את יוצאת רק בקבוצות גדולות של חברים, מינימום 5 בנות עם בנים.
נוסעים בצורה מאורגנת וחוזרים בצורה מאורגנת.
כל זמן קבוע, נגיד, כל שעה וחצי, הם יקבלו ממך טלפון שהכול בסדר.
אז בעצם במקום שאמא שלך תתקשר לראות מה קורה את לוקחת אחריות ודואגת שהיא לא תדאג. לשנות אותם לא תצליחי, ולריב אתם יהיה מיותר ורק יעכיר את האוירה, לכן נראה שיהיה נבון יותר לבוא ממקום של שיתוף פעולה וסיפוק של כל הדרישות שלהם ביחס ליציאות שלך ללא וויתור על היציאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)