בודדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בודדה
    אדווה
    03/06/2010

שלום,אני רק רוצה לפרוק את מה שיושב לי על הלב כבר הרבה זמן
    אני מקווה שתייעצו לי..
    אז ככה,אני בת 17 ואני רואה שכולם בזמן האחרון נהנים,יוצאים למועדונים,בריכות חופשות ודברים כאלה,ואני כל היום בבית. מעולם לא היו לי חברות טובות שאפשר לצאת איתן לבלות,כל פעם הייתה לי חברה אחרת ולא הייו לי עדיין חברות יציביות.
    אין לי כ"כ למי לספר את הבעיות שלי,בניגוד לצעירים אחרים שמספרים הכל לחברים,כל יום אני מחכה להורים שלי שיחזרו מהעבודה כדי לדבר איתם. אני יושבת שעות במחשב ועדיין לא מוצאת איפה לפרוק את הרגשות שלי,אני מרגישה שיש לי כ"כ הרבה תשומת לב ואהבה להעניק,ואין לי למי.
    אני רוצה להתקרב לבני נוער,רוצה לצאת להנות כי אני נראית טוב ברוך ה' אבל אני לא עושה עם זה כלום. אף אחד לא רואה את הפוטנציאל החבוי בי,אין לי למי להראות אותו.
    מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בודדה

הוספת תגובה

• לשירן

שלי ורדי
    03/06/2010

שלום שירן,
    קשה לי לדעת מה עוצר אותך, אולי יש לך מעצורים וחוששת להביע את האני האמיתי שלך , אולי חוששת מקרבה גדולה ומאינטימיות, ובטח יש לכך סיבות טובות שכרגע לא ידועות לי ואולי גם לך לא. . אולי קשיים בבית....
    הדבר הכי טוב זה לבקש ייעוץ רגשי, כי את צריכה גם לפרוק את רגשותייך, ום לקבל בטחון דרך מישהו שרואה אותך, וגם להתנסות בקשר טיפולי שבעצמו זה סוג של קשר בין אישי עם אינטימיות רגשית. דבר נוסף זה להירשם לחוג שמעניין אותך, למצוא עבודה לחופש שם תוכלי להכיר ולעבוד עם בני נוער בגילך. אך נראה לי שטיפול היה עוזר, את נשמעת לי בשלה ובוגרת להיעזר בכך.

בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירן

אייל קנדינוף
    04/06/2010

בוקר טוב שירן
    אחת הסיבות העיקריות היום לבידוד מרצון נובע מישיבה ארוכה מול המחשב!!!!!
    עשי לעצמך טובה גדולה מאוד ואמצי את העצות הטובות של שלי ורדי ובמקביל נסי לצמצם את שעות המחשב ללא יותר משעה ביום. בשאר הזמן מצאי לך תחומי פעילות חדשים כמו חוגים שמעניינים אותך. עצם שבירת ההרגל של לשבת בבית ויציאה החוצה תאפשר לך להתחיל ליצור קשרים חדשים, אך לווי שינוי זה בתמיכה ועזרה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו