מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "חברה"אדווה07/06/2010
שלום......יש לי חברה שאני נותנת הרבה מאמצים בשביל לשמר את החברות בינינו,אך היא לא.
היא לא מתעניינת בי,היא פוגעת בי ולא טורחת לבקש סליחה.
היא מגדירה אותי כחברה הכי טובה שלה אבל בפועל זה ממש לא ככה,היא יוצאת עם חברה נוספת שלנו בלי לשאול או להציע לי. היא אפילו לקחה לי את החבר ולא טרחה לשאול איך אני מרגישה בעניין...
הרבה אנשים אמרו לי לוותר על החברות הזאת אבל אני לא רוצה לחתוך ממנה ולחשוב שאני עושה טעות. אולי יש מקום לשיפור...
מה אתם אומרים ? זה ממש מציק לי לראות שהיא מזלזלת בי כ"כ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדן
אייל קנדינוף08/06/2010היי עדן
נראה שהבעיה נעוצה במקום אחר. איך זה שאת מסכימה ליחס כזה? ברור שהקשר הזה חשוב לך אך האם לא יותר חשוב החברות? חברות אמיתית נובעת משיתוף ולפי מה שאת מתארת אין פה שיתוף אלא לקיחה שלך כמובן מאליו. האם יש פה מצב שבו את מפחיתה מערכך ביחס אליה? ואם כן, אז למה?
נראה שאת בחורה שיודעת לתת, מחפשת לעשות טוב ומוערכת ע"י חברים אחרים. יהיה נכון מבחינתך לקחת צעד אחורה "ולהתיישב על הגדר". לא לסגור את הדלת באופן מוחלט אך גם לא להשתדל בשביל הקשר הזה יותר מידי. אז תוכלי לדעת בוודאות עד כמה הקשר הזה משמעותי בעיני חברתך. והיה והיא פתאום מתעוררת ושואלת אותךמה קרה?, לאן נעלמת? פה תהיה לך הזדמנות לשפוך את ליבך ולהגיד לה בצורה ברורה את הכללים שמנחים אותך בלהיות חברה ומה הם התנאים מבחינתך להמשך החברות. אם היא תסכים-יופי. זכרי שמילים זה דבר אחד ומעשים זה דבר שני ואנו נמדדים במעשים ולא במילים.
במקרה השני את יושבת על הגדר וזה לא מזיז לה, היא ממשיכה לחיות את חייה כמו עד עכשיו. פה כבר את יודעת בוודאות שהקשר הזה מבחינתה היה קשר של ניצול ולא יותר וקיבלת את התשובה שרצית ואת יודעת מה לעשות-ניתוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל
אדווה08/06/2010אתה אלוף! אני כל הזמן כותבת פה ושמחה שאתה עונה לי,כי לא תמיד אתה עונה!
אתה צודק,עדיף לי להיות בשקט עכשיו ולא לפעול,אלא לחכות למענה ממנה!
אני מודה לך כ"כ ואוהבת אותך אפילו מבלי להכיר אותך אישית!
שולחת לך חיבוקיםםםםםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדן
אייל קנדינוף08/06/2010היי עדן
קודם כל תודה רבה.
ואני מאוד אשמח שתעדכני אותני על ההתקדמות וההצלחות שלך.
שוב בהצלחה
איל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)