מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד כועסטל09/06/2010
שלום, הבן שלי בן 12, ילד שני מבין ארבעה (13.5 ,8.5, 5). כבר תקופה ארוכה מאוד שהוא מלא כעסים, עצבני, מעיר על כל דבר קטן לאחים שלו, צועק... הבית מתנהל בצורה רגועה, מאמינים בלדבר, בלתת כבוד, אין אלימות מילולית, אין אלימות פיזית. הילד תמיד היה "ילד צדק", הוא צריך שכל מי שנמצא סביבו יתנהל לפי חוקים, אם לא (וגם אם זה לא נוגע ישירות אליו) הוא לוקח את זה על עצמו וכועס על העולם. למשל, המורה שלו הבטיחה משהו לכיתה ולא קיימה, והוא כעס (בצדק), העיר לה ולא מוכן לעבור לסדר היום.
אבא שלו ואני מקדישים לכל אחד מהילדים זמן איכות לבד, והוא מבלה הרבה זמן עם אבא בעיקר בכדורסל. בשבועיים האחרונים הוא חוזר עצבני מבי"הס, לא מוכן לשתף למה, צעק כמה פעמים "בא לי למות". דיברתי איתו שאני רוצה לעזור לו , הוא לא מוכן לקבל עזרה, רוצה להסתדר לבד, אמר שטוב לו עם הכעס ושנעזוב אותו. אמרתי לו שאני נותנת לו שבוע לנסות לשפר את המצב רוח ואם אני רואה שאין שינוי מחובתי כאמא לדאוג שיהיה לו טוב ואני אפעל כדי שכך יהיה.
אשמח לקבל ייעוץ. המון תודה ויום נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד כועס
אייל קנדינוף10/06/2010היי טל
אשמח לקבל אינפורמציה על הבכור ועל מערכת היחסים שלהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד כועס
טל12/06/2010היי, הבכורה עברה תקופה של כעסים ורוצה הכל כאן ועכשיו... מגיל 9 עד סביבות 11-11וחצי. היום הרבה יותר רגועה, מבינה ומקשיבה. היחסים ביניהם טובים מאוד, יש כמובן תקופות שיותר טוב ויש פחות. אבל הם בכללי חברים מאוד טובים. ההבדל ביניהם הוא שנתון אחד (הוא כיתה ו', היא ב ז'), תמיד העבירו חוויות על מורים, שיעורים... והוא ביקש ללמוד בבי"ס שלה בשנה הבאה, שומעים אותה מוסיקה ובסה"כ לדעתי ממש טוב
תודה ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)