מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב..הורים במשברחסויה10/06/2010
שלום..לא יודעת מה עוד אפשר לעשות המתבגר שלי 16.5 מאבד את כל הגבולות שאפשר ומאפשר לעצמו הכל פשוט הכל!!!
הוא בתקופת מבחנים קשה לו מאוד מאוד ..חלק מהמבחנים הוא לא עשה פשוט דחה כי בכככל השנה הוא לא למד זלזל ועכשיו שצריך לגשת אני אשמה הכל נופל עלי כמובן!!
פניתי בית הספר יש לו שעות תגבור במקצוע מסויים אך את השאר הוא לא מוכן ללמוד (כמובן שהוא חושב שזו תכנית בחירה) מכל הלחץ הזה הוא כל הזמן עצבני אין אצלו דיבורים הכל מתנהל בצעקות גם אם זה אצלנו בעבודה ..ואתמול הוא עבר עוד גבול תוך כדי שיחה עם בעלי (שכמובן התנהלה בצעקות מצד שניהם )הוא קם ירק על בעלי ויצא ..נשארנו המומים!!!
דבר ראשון בעלי ניתק לו את הנייד אך כאשר הבן הגיע הביתה(אנו עוד היינו בעבודה)הוא התקשר מהבית וביקש להתנצל אנו סירבנו אמרתי לו כשנגיע הביתה נדבר..כאשר הגעתי הוא יצא למכון וכשחזר הוא הודיע לי שהוא יוצא לבלות..אני לא מבינה את ההורים שמרשים לילדים שלהם לצאת באמצע שבוע..כמובן שלא הרשתי אין פרסים על אותה התנהגות ובטח שלא באמצע שבוע כשיש לימודים !!ביקשתי שיכנס להכין שיעורים ואח"כ נדבר ..בקיץ הוא צריך לעבור קורס של חודש אשר יגיש אותו לבחינה שדחה (כמובן בתשלום)הוא מצידו רוצה לצאת לעבוד ולא ללמוד ..מה אני עושה אין לי כוחות יותר להלחם בילד הזה הוא פשוט ממוטט אותנו בעלי כבר חסר סבלנות וכל שיחה בניהם שטופת צעקות וקללות אני כבר לא מסוגלת לשמוע את הדבר הזה ביקשתי מבעלי להתאפק לא לקלל שבאמת ינסה להבין את הקושי של הילד אך הוא מביא אותנו למצב בו הכל מתפרץ איך אפשר להרגיע את שניהם????????????
אני מרגישה שאנו מאבדים לאט לאט את השליטה עליו ..מה יהי ה בחופש הוא יבלה כל יום עד הבוקר?? חשוב לי לציין שהוא שהוא מעשן (סיגריות ונרגילה ואני מקווה שרק זה..)ויודע כמה אנו נגד וכל הזמן מטיפים לו על כך הוא חוזר מהחברים פשוט עצבני ומסריח וטוען שהוא מאוד עייף (וגם לא נראה טוב)והאוירה שלו כל הזמן קרבית
ב ב ק ש ה עיזרו לי אני ממש מיואשת תודה וסליחה על המגילה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים במשבר
אייל קנדינוף10/06/2010שלום לך
את מתארת מצב של איבוד שליטה של בעלך ובנך. יהיה עליכם ההורים לפנות בדחיפות ליעוץ כדי ללמוד את הדרך שבה אפשר להחזיר את השפיות לבית . אשמח לעזור, את מוזמנת לפנות אלי במייל או בטלפון.
הקושי שלכם נובע בראש ובראשונה מהעובדה שאת ובעלך לא מדברים וחושבים באותה שפה וזה חייב להפסק.
ברור שאת כבר מיואשת, אז חייב לבוא שינוי והוא צריך לקרות ע"י התערבות חיצונית ומקצועית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה13/06/2010אייל תודה רבה .
רציתי לציין שעוד באותו היום הילד התקשר מ"ס פעמים להתנצל וכשהגענו הביתה הוא חזר על ההתנצלות שוב ושוב ואמר שזו סערת עצבים והוא יודע שעשה משהו יוצא דופן ושזה לא יחזור על זה בעלי אמר לו שהוא נורא פגוע וכועס כמובן תמכתי בכך ..ועוד באותו היום שוחחנו אני ובעלי על צורת ההתנהלות שלנו בבית ביקשתי ממנו לנסות להשתנות קצת גם לעצמו פחות צעקות ועצבים יותר דיבורים הקשבה והבנה גם כשזה פוגע לדעת להתנהג איתם(עם הילדים)
כבר כמה ימים שהאוירה בבית רגועה הם אפילו הצטרפו אלנו לקניות.. ואפילו בילינו בים ללא מריבות ממש שבת נפלאה!! פלא לא??
דיברתי עם בעלי לגבי יעוץ לפחות פגישה אחת רק כדי לקבל כלים להקשיב ..הוא לא מעוניין מקווה שזה יגיע לפחות לפעם אחת??!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
אייל קנדינוף14/06/2010שלום לך
גם עם בעלך מסרב להתמודד מסיבותיו זה לא אומר שאת לא יכולה לעשות את העבודה. מספיק שלך יהיה את הידע והכלים כדי לדעת להתמודד עם בנך ואז בעלך יצמצם פערים ויתמוך בך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)