יומולדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יומולדת
    אדווה
    10/06/2010

שלום,חגגתי השבוע יומולדת 17 וכולם הבטיחו לי שהם יבואוץ באמתףהרבה אנשים אמרו שהם יבואו ויעשו לי שמח.
    אני לתומי,התארגנתי לבשתי בגדים חדשים ובאמת ציפיתי שיהיו מעל ל15 איש. כשאני באה אני ראוה 4 חברים,2 קרובים ו2 לא כ"כ קרובים אליי. לא ידעתי מה לעשות,רציתי ללכת לבית! לא היה לי נעים מהם אז נשארתי למשך שעה וחצי.
    מה לעשות עם כל החברים שהבריזו לי?אני חושבת שבזמן האחרון השתניתי,נהייתי פחות גמישה ויותר בררנית,ואולי הם נתרעו ממני ופשוט לא שמתי לב עד שהגיע הרגע שהם היו צריכים להיות שם בשבילי.
    האם לדבר איתם? או לפתוח דךף חדש עם אנשים שיאהבו אותי יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יומולדת

הוספת תגובה

• לאוריה שיש לה יום הולדת

שלי ורדי
    11/06/2010

היי אוריה,
    מזל טוב !!

קודם כל, גם 4 חברים, שניים מביניהם קרובים, זה הישג לא רע לדעתי. חברים באמת טובים יש מעטים לרובנו, ואת בחורה חברותית כי יש לך מעגל חברתי יחסית רחב. ציפית מהחברים שיבואו....
    באמת לא יפה מצידם לומר שיבואו ולא להודיע. מחברים קרובים אני מבינה את האכזבה שלך וכל זאת, אני שמחה לשמוע שאת עושה גם חשבון נפש, רואה שאולי יש לך חלק בזה שהתרחקו ממך ויש לך את אומץ לשאול את עצמך שאלות.
    כאן זו נקודת הבשלות שלך ומכאן תצמחי. כך שאני לפחות אופטימית עבורך...

לשאלתך האחרונה, אני חושבת שלשקם קשר הרבה יותר מצמיח מאשר לעזוב ולהתחיל קשר חדש. יש מקום לשאול את חברייך שאלות גם על האם את עשית משהו שלא מוצא חן בעיניהם, אך כל דבר תלוי בגופו, זאת אומרת יהיו גם חברים שתרגישי שהם לא התנהלו טוב כלפייך או אין ביניכם כימיה אמתית, ולא ממש כדאי להשקיע בקשר. בנוסף תמי קשרים חדשים טובים ייעשו טוב, אך לא מתוך בריחה אלא מתוך בחיר המודעות, והתחברות לעצמך שזה קשר שעושה לך טוב.
    מקווה שעזרתי

שלי וריד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו