מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס באינטרנט בגיל שמונהשרית לביא15/06/2010
אשמח לעזרתכם המקצועית. הערב גיליתי שהגוזל בן השמונה צפה עם חבר (בבית החבר) באתרי סקס. אני המומה מעצם הצורך להתמודד עם העניין בגיל שכזה. השיחה על ההבדל בין מה שרואים בסרטים למציאות נעשתה, תוך התחשבות בגילו של הפעוט (8!) אני אובדת עצות לגבי התגובה שלי. אין מצב שאני אוכל לחיות עם האפשרות שזה יקרה שוב. אבל מה? לאיים בעונש? לפקח בקרה הדוקה יותר? לא לאפשר לו לשחק במחשב אם אין מבוגר בסביבה? לכעוס? לא לכעוס? להתעקש לתחקר לפרטים הקטנים? לחחיב אותו להשיב לתשובות עמו מאיפה הרעיון כדי לידע הורים אחרים אם יש צורך? מה?
אשמח לתגובה מהירה ככל האפשר יען כי הנושא חם חם חם בבית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
שלי ורדי16/06/2010שלום שרית,
אני מציעה לא לכעוס, למה שילד בן שמונה, אם אתרים מסוג זה זמינים לו ושומע גם מחברים או מילדים גדולים ממנו על אתרי סקס שלא יתעניין?
הרי אנחנו המבוגרים מרשים חשיפה מסוג זה בכל מיני מדיה ופתאום אנחנו מופתעים?
הבן שלך לא עשה שום דבר רע, הכי פשוט להפעיל קוד ולחסום אתרים אלה מהמחשב שלו, לקנות ספרי הדרכה לגילו לגבי איך ילדים באים בעולם, אם זה מסקרן אותו, לקרוא ביחד אתו, לתווך לו ולהסביר לו במילים פשוטות ולא מפורטות מעט על מין. עדיף לשמוע הסברים מההורים, ממלא הוא חשוף לזה
מילת המפתח זה
תיווך -תיווך ע"י ההורים את עולם המין , הבאת ילדים בעולם, ולומר לו שיחכה בסבלנות ובעוד כמה שנים יהיה בשל וידע יותר, כאי להוסיף ולהסביר לו שבאתרים יש דברים לא נורמטיביים לא מקובלים ולא בריאים לפעמים ולא כך נראה תמיד בחיים המין.
מאד כדאי שלא תתביישו לדבר על זה אתו אך גם לא עם פירוט יתר.
כול טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאתרי סקס בגיל שמונה
מישהי20/06/2010אני חושבת שאת לא צריכה לכעוס עליו את צריכה להסביר לו שזה כלל לא קרוב למציאות.
תגידי לו שאת מבינה את העיתנינות של בכך אבל מה שמתרחש באתרים אלו זה פשוט מזעזע כי אנשים חושפים את הדבר שאמור להיות הכי אינטימי ואישי.
את גם יכולה להגיד לו שאם יש לו שאלות בנושא הוא יכול לשאול אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)