לעבור כיתה או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעבור כיתה או לא?
    אני
    16/06/2010

אני בכיתה ז' עכשיו ואני רוצה לעבור שנה הבאה כיתה בגלל שאני רוצה להיות עם חברות שלי, אני לא רוצה להיות בכיתת אומנות, אין לי פה חברים, והילדים בכיתה קצת מגעילים אבל מצד שני אני לא רוצה לעבור כיתה בגלל שהמחנכת מעולה, באמת אכפת לה מאיתנו (ל-99.9 אחוז מהמורים לא אכפת מאיתנו), בתחילת שנה כמה בנות הציקו לי והיא התערבה בזה ויום אחרי שהיא טיפלה בהם הם לא עשו לי כלום, קיצר אני ממש אוהבת את המחנכת הזאת, יש עוד שתי מורות מדהימות שממשיכות איתנו שנה הבאה, הציונים שלי עלו ובהרבה משנה שעברה (יסודי), אני לא יודעת איך הילדים בכיתה שאני רוצה לעבור אליה....ובכיתה השנייה יש מלא סנוביות

פליז הלפ מי...!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעבור כיתה או לא?

הוספת תגובה

• לעבור כיתה או לא

אייל קנדינוף
    16/06/2010

היי
    הצלחת ממש לבלבל אותי ומאחר ואני מזל מאזניים אז עוד יותר אני לא יודע מה להגיד.
    אבל בכל זאת, תראי, בזמן השיעורים לומדים, נכון? או עושים כאילו, ואי אפשר יותר מידי לפטפט אחד עם השני.
    אז בחשבון פשוט נראה לי שעדיף להשאר בכיתה בגלל המחנכת המדהימה ובזמן ההפסקות להיות עם החברות ואז את מרויחה מכל הכיוונים.
    מה את אומרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לא רק את עצמי אני מבלבלת.......

אני
    16/06/2010

מה הייתי עושה כדי להפטר מחוסר ההחלטיות שלי....
    בשיעורים בכיתה שלי לא בדיוק לומדים...אפילו את רכזת השכבה המאוד כשוכה שמלמדת אותנו ספרות הם מצליחים לשגע בגדול...
    כבר חשבתי על מיליון אפשרויות אבל בכולם יש "אבל"
    אבל תודה על העזרה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו