בת להורים פרודים... (דחוף)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת להורים פרודים... (דחוף)
    חסויה
    18/06/2010

שלום,
    אני בת 16 והוריי פרודים. הבעיה היא שבעוד כפחות מחודש יש להם משפט. הקשר שלי עם אבא לא כל כך טוב (אנחנו לא מדברים ככל חוץ מ"היי- ביי") והוא טוען שאמא שלי מסיטה אותי ואת אחי הקטן (10) נגדו. במשפט האחרון אמא שלי בקשה שאני ואחי נבוא לתת עדות על המצב בבית, אך זה לא יצא לפועל כי אבא שלי התנגד לכך. לפני כחודש אמא שלי אמרה שהיא רוצה שניהיה נוכחים במשפט הקרוב ונספר מה קורה בבית ועל התנהלותו של אבי. כיום אני מוטרדת מכך שאני אצטרך "לצאת" נגד אבא כי המצב ביננו גם ככה לא טוב, למרות שההתנהלות שלו בבית מפריעה לי. לפני כשבוע שוחחתי עם יועצת בית הספר על כך, והיא בקשה שאחזור עליה עם תשובה, האם אני חייבת להיות נוכחת במשפט או לא. התשובה היא שכן, וביום שני אנחנו יוצאים לחופשה, ככה שאני כנראה לא אספיק לשוחח איתה. אני מפחדת לדבר על הדברים ועוד יותר מפחדת שאבא שלי יראה אותי בבית המשפט ללא ידיעה מוקדמת על כך. השאלה היא האם אני צריכה לידע אותו ואם כן אז איך, כי כאמור אנחנו לא מדברים (לא מתוך סכסוך), אני פוחדת שיהיו לו שאלות כמו למה וכד' כי אני חושבת שלא יהיה מסוגלת לענות לו עליהן. והשאלה השניה היא, איך ה"עדות" אמורה להתנהל באופן כללי (ההורים יכולים לדרוש להיות נוכחים, ומי "חוקר" אותנו?)
    נב. האם כדאי לי במקביל ללכת ליועצת שוב, למרות שכנראה שלא יהיה לנו זמן לדבר על הדברים יותר לעומק. - אני מפחדת להשאיר את הדברים פתוחים כי אני יודעת שהיא לא ממשיכה איתנו שנה הבאה, וקשה לי להיפתח לאחרים (יועצת חדשה, מחנך..). אני פוחדת לחשוב על האוירה בבית לאחר הדיון, ובכלל להמשיך להישאר "לבד" בתוך כל זה.
    אני מוטרדת ומבולבלת מכך, וקשה לי להגיע לתשובה כי יהיו לכך השלכות..
    תודה, וסליחה על האורך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת להורים פרודים... (דחוף)

הוספת תגובה

• בת להורים פרודים

אייל קנדינוף
    19/06/2010

שלום לך
    נראה לי שאת יודעת את מיקומך, על תהססי לבחור במה שהאינסטינקט שלך מצביע. לא ברור מה היא ההתנהלות של אביך אך אם את מרגישה שהיא לא נכונה עבורך אז אל תהססי.
    בנוגע לפחדים, הם נורמלים וטבעיים, והיה ואת מחליטה כן להעיד דברי ושתפי את אימך בנושא וגם את עו"ד שלה. חפשו דרך למנוע את אי הנעימות בינך לבין אביך. שימי התניה לאישור העדות שלך בכך שאינך מוכנה לתת עדות בנוכחות אביך ואימך. כך תוכלי להיות יותר נינוחה.
    המון בהצלחה
    והיי חזקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו