מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי במשבר פרידהחווה19/06/2010
ביתי בת ה17+, ניפרדה מחברה לאחר זוגיות טובה של כמעט 3 שנים. הם ניפרדו לאחר ריב גדולשל קינאה מצידו. היא היתה שלמה עם הפרידה וכרגע היא ניפגשת עם ידידים ולא מעונינת בקשר חברי. משיחה שהיתה לי איתה הבנתי שהיא לעולם לא תחזור אליו אך מצד שני היא טוענת שקשה לה לשכוח אותו, והיא מזכירה אותו מידי פעם בהקשרים שונים. היא מאוד עצובה , ואני מנסה לעודד אותה בתקווה שיגיע הזמן והיא תתאושש מהמשבר ותמצא אהבה חדשה. יש לציין שהיא ניראית טוב מאוד תלמידה מצויינת, אך מבחינה כיתתית חברתית היא לא בין המקובלים. יש לה מעט חברות מחוץ לכיתה, הן ותיקות ונאמנות לה. לצערי היא מאוד עצבנית לאחרונה ומתפרצת בקלות. מה אני יכולה עוד לעשות להקל עליה את הפרידה? יש לי הרגשה שהיא עוד אוהבת אותו במידה מסויימת אך אין סיכוי שתחזור אליו. כמו כן ציינה בפני את העובדה שהיא איבדה אמון בבנים לאחר והיא לא יודעת אם להאמין למה שאומרים לה. בתודה מראש חווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחווה
אייל קנדינוף19/06/2010שלום לך
ברור לגמרי שאת בהזדהות עם בתך וחווה את כאבה לא פחות ממנה. השאלה היא: האם זה מה שבתך צריכה?
נראה לי שנכון יותר יהיה לזהות את הכאב של בתך, להכיל ולתת לכאב הזה מקום בתוכך אך לא להזדהות עד כדי איבוד הראיה לעתיד. בתך צריכה אותך כדי שתראי לה שבעוד קצת זמן הכאב יפחת והחיים יחזרו למסלולם. היא צריכה אותך שתחזקי אותו ממקום שמבין את הכאב אך גם מבין שבכול פרדה יש תהליך של אבל וכך הם פני הדברים.
חבקי אותה, שהי איתה יותר זמן, צאו לבילויים משותפים והמתיני הזמן עושה את התרופה....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)