ביתי במשבר פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי במשבר פרידה
    חווה
    19/06/2010

ביתי בת ה17+, ניפרדה מחברה לאחר זוגיות טובה של כמעט 3 שנים. הם ניפרדו לאחר ריב גדולשל קינאה מצידו. היא היתה שלמה עם הפרידה וכרגע היא ניפגשת עם ידידים ולא מעונינת בקשר חברי. משיחה שהיתה לי איתה הבנתי שהיא לעולם לא תחזור אליו אך מצד שני היא טוענת שקשה לה לשכוח אותו, והיא מזכירה אותו מידי פעם בהקשרים שונים. היא מאוד עצובה , ואני מנסה לעודד אותה בתקווה שיגיע הזמן והיא תתאושש מהמשבר ותמצא אהבה חדשה. יש לציין שהיא ניראית טוב מאוד תלמידה מצויינת, אך מבחינה כיתתית חברתית היא לא בין המקובלים. יש לה מעט חברות מחוץ לכיתה, הן ותיקות ונאמנות לה. לצערי היא מאוד עצבנית לאחרונה ומתפרצת בקלות. מה אני יכולה עוד לעשות להקל עליה את הפרידה? יש לי הרגשה שהיא עוד אוהבת אותו במידה מסויימת אך אין סיכוי שתחזור אליו. כמו כן ציינה בפני את העובדה שהיא איבדה אמון בבנים לאחר והיא לא יודעת אם להאמין למה שאומרים לה. בתודה מראש חווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי במשבר פרידה

הוספת תגובה

• לחווה

אייל קנדינוף
    19/06/2010

שלום לך
    ברור לגמרי שאת בהזדהות עם בתך וחווה את כאבה לא פחות ממנה. השאלה היא: האם זה מה שבתך צריכה?
    נראה לי שנכון יותר יהיה לזהות את הכאב של בתך, להכיל ולתת לכאב הזה מקום בתוכך אך לא להזדהות עד כדי איבוד הראיה לעתיד. בתך צריכה אותך כדי שתראי לה שבעוד קצת זמן הכאב יפחת והחיים יחזרו למסלולם. היא צריכה אותך שתחזקי אותו ממקום שמבין את הכאב אך גם מבין שבכול פרדה יש תהליך של אבל וכך הם פני הדברים.
    חבקי אותה, שהי איתה יותר זמן, צאו לבילויים משותפים והמתיני הזמן עושה את התרופה....
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו