מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?מישהי20/06/2010
אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון אבל אני לא יודעת מה לעשות כי אני מפחדת לאבד נקשרים בחופש הגדול כי עכשיו המצב החברתי שלי לא משהו ואני מפחדת שעכשיו אני אמצא את עצמי מנותקת! גם היה לי סבל לבוא לבצפר אבל עדין הצלחתי לשמור על קשר.אני מפחדת שיפגשו בלעדי שלא יזמינו אותי,ואני יגיע לשנה הבאה לא חלק מהקבוצה....
מה עושים אשמח אם תענו לי במהירות...
תודה רבה רבה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת קשרים בחופש
שלי ורדי20/06/2010שלום,
אני מייעצת לך למצוא עבודה, כדי שתהיי במסג ובין חברים בני גילך וגם תעבירי את הזמן (אני לא יודעת בת כמה את ואם זה אפשרי בכלל...)או להירשם לאיזה חוג, תחביב מאלה הנפתחים במיוחד לחופש הגדול. בקיצור שם המפתח: תעסוקה ועניין ומחוץ לבית. את יכולה גם להתנדב לאיזו עמותה,וכך לצאת מעט מהמסגרות הרגילות בהן את מרגישה לא הכי שייכת. זה פותח אפיקי מחשבה וזוויות ראיה אחרות.
לגבי החברים מבית הספר, כל עוד את מרגישה שמחבבים אותך ולא דוחים אותךכדאי ליזום את היציאות והמפגשים ולא רק לחכות להזמנות.
בהצלחה
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה ועוד שאלה...
מישהי21/06/2010עבודה זה לא מתאים אני בת עולה לכיתה ח. ויש לי עוד משהו,אני וחברה טובה שלי די התרחקנו בזמן האחרון ואין לי על מה לדבר איתה ואני מרגישה שאני משעממת אותה וגם אמרה לי פעם. יש לך אולי עצה איך אפשר לחזק קשרים ופעלויות שאני יכולה לעשות איתה ויהיה לנו כיף?
אני ממש צריכה את העזרה הזאת. תודה רבה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להעביר את הקיץ
שלי ורדי21/06/2010אולי תיזמי מפגשים אצל בבית עם סרט DVD, תזמיני כמה חברות, תיזמי דברים שאת אוהבת , ספורט למשל, שחיה בבריכה, את צריכה להבין מה את אוהבת קודם כל. אולי גם את צריכה להתפשר ולעשות דברים שחברתך הטובה גם מעוניינת בהם. למשל אם היא רוצה להיפגש עם חבר'ה מסוימים, מעוניינת במפגשים עם עוד ילדים ולא שתיכן לבד, כדאי להצטרף אליה. דרך אגב , ביבי סיטר את יכולה לעשות בגילך כדי להעביר את השעות הרבות של הפנאי. אם את אוהבת ילדים וגם חברתך אפשר להציע לטפל ולשמור ביחד בכמה ילדים ולעשות להם חוג יצירה. רעיונות יש עד אין סוף אך את צריכה לדלות אותם מעצמך מתוך מה שמעניין אותך וגם ליזום אותם.
שוב בהצלחה
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה לדבר
מישהי22/06/2010אבל אין לי כול כך על מה לדבר איתה נגיד אני באה אלייה אין לי על מה לדבר איתה אני לר רוצה לרכל איתה כי אני לא סומכת עלייה כול כך. ומשעמם לנו ביחד ואני ממש רוצה לחזק איתה את הקשר לשנה הבאה ולטיולי קיץ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)