כיצד עלי לנהוג?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד עלי לנהוג?
    אמא
    22/06/2010

בני בן ה 13 "מעניש" אותי ולא מדבר איתי כי לא הסכמתי שחבר ישן אצלנו במוצ"ש כי יום אחכ יש בית ספר. הוא מצדו אומר שישנו בזמן ויש להם מבחן שרוצים ללמוד. לא הסכמתי בשום אופן ועכשיו לא מדבר אתי 3 ימים וזה קשה לי זה מאוד פוגע בי אני מנסה לדבר איתו אך ממש עונה לי קצר ואני ממש רואה ושומעת עוינות מצידו ממש קשה לי העונש שלו מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד עלי לנהוג?

הוספת תגובה

• לאמא

אייל קנדינוף
    22/06/2010

שלום לך
    הפסקי לדבר איתו לחלוטין ויותר מזה תתנהגי כאילו הוא לא בבית עד רמה שלסדר דברים או אפילו להגיש לו אוכל!!! שיהיה אוכל אך שיגיש לעצמו.
    אם את מעירה אותו בבקרים אז הפסיקי, שיסתדר לבד. יש לך פה הזדמות פז ללמד אותו שיעור גדול בחיים, שלא לוקחים את אמא כמובן מאליו. הוא "מעניש" אותך משום שאת מאפשרת זאת. צאי מהמשוואה וראי שהוא בסך הכול ילד בן 13 שמנהל משחקי שליטה עם הסובב אותו. זו דרכו לגלות את החיים. עליך האחריות ללמד אותו את הדרך הנכונה. והדרך הנכונה היא שאתה לא מעניש אנשים, אתה משוחח איתם ומראה איפוא כואב ואיפוא לא. אז לא להתרגש, אלא ההיפך, לשמוח על ההזדמנות שניתנה לך ללמד אותו שיעור חשוב בדרך ארץ. הוא לקח החלטה והיא להפסיק לשוחח איתך. אם כך יש להחלטה הזו תוצאות לוואי והן שאת מכבדת את רצונו ומפסיקה להיות איתו בקשר אבל עד הסוף. נראה אם לזה הוא התכוון.....
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו