מפחדת מאוד ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת מאוד ..
    חוששת
    22/06/2010

שלום,
    לפני חודשיים קיבלתי מחזור פעם ראשונה והוא היה חלש והכל היה בסדר, לפני חודש קיבלתי שוב באותו תאריך וגם הוא לא הפריע לי לתפקוד ולא כאב לי כלום.
    החודש קיבלתי שבועיים אחרי התאריך שהיה לפני חודש-חודשיים...אני כבר קבעתי ללכת לבריכה ובגלל שעכשיו מתחיל החופש אני בטח אלך הרבה..ופתאום קיבלתי מחזור וזה מאוד מפחיד ומלחיץ אותי כי אני לא רוצה ללכת ככה לבריכה (למרות שהדם בהיר ויש טיפה..) וקבעתי עם חברה לישון אצלה ואני חוששת ללכת ואני לחוצה מאוד......
    מה אני יעשה במצבים כאלה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת מאוד ..

הוספת תגובה

• משהו להוסיף..

חוששת
    22/06/2010

כל החברים שלי ילכו לבריכה ואני ימות לבוא ואני ישאר בבית ....אני לא יכוהל לחשוב על זה.
    גם בשעות האחרונות כואבת לי הבטן אני לא יודעת אם זה קשור לזה או ללחץ הנפשי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

אייל קנדינוף
    23/06/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=239 id=link]גניקולוגיה נערות[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו