תגובה לתגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לתגובה
    מישהי
    24/06/2010

הם אמרו לי מה הם חשובות עלי הם אמרו שאני יותר מידי חסרת ביטחון וכאילו אפשר לרדת עלי ואני לא אעשה כלום שזה די נכון אבל אם הם יורדות עלי ואני מגיבה אז הם רבות איתי ממש לא בא לי להעביר את החופש בריב מצד שני יש מתיחות ביני לבינם ואני יודעת שאם אני אפתח את הנושא זה יתפוצץ. כבר קרו מקרים כאלו. אני מרגישה שאני לא יכולה להיות עם חברה אחת לבד כי יש בינינו מתיחות כזאת ולא נעים. אז לסיכום אני מפחדת לדבר איתן על זה כי אני יודעת שזה לא יגמר טוב ומצד שאני לא נעים לי עם המתח ומצד אחר הם חשובות לי והיה לי איתן הכי הכי כיף שיש (בעבר)
    יש לך אולי דרך איך לנסות בכול זאת להעביר את זה העלה ולפתוח דף חדש בלי לדבר על זה פשוט"להתנהג כאילו כלום"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לתגובה

הוספת תגובה

• שוב

שלי ורדי
    24/06/2010

שלום שוב,
    אם תתהנגי כאילו כלום, ימשיכו לרכל עלייך, האם יש דרך אחרת שאת תתנהגי אליהן כדי שיפסיקו לרדת אלייך? דרך אגב, העובדה שיורדות עלייך מראה את חוסר הבטחון שלהן כי עושה להן טוב שאת פחות בטוחה מהן.
    אם יש לך חוסר בטחוןכדאי שתטפלי בזה בעצה ובעזרת הורייך כמו כן בקושי שלך להיות ברת דעה משלעצמך ולעמוד על הרצונות שלך. אלה לא דברים שמשתפרים בעצה אחת ויחידה אלא תהליך פנימי ארוך אך שווה.
    כל זאת כדי שהבחירות שלך בעתיד יהיו שונות וטובות יותר.
    אני מסיקה שהחברות האלה הן היום פשרה עבורך, אז תנסי אם את מצליחה להעביר דברים ולבלות אתן, אך לצפות מהן להתחשבות יתרה, זה לא נראה לי.

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו