מה עכשיו עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עכשיו עושים?
    מישהי
    24/06/2010

לא מזמן סיימתי תיכון ואני מאוד מבולבלת מה יהיה אחרי הצבא?אם לא יהיה לי מישהו לנסוע איתו לטיול? מה אני אלמד?איך אשמור על הקשר אם כולם?זה כמו חופש גדול תמידי?מה זה הדבר הזה?
    אשמח אם תיתנו לי עצות איך להרגיע את עצמי והסברים. תודה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עכשיו עושים?

הוספת תגובה

• כבר גדולה

אייל קנדינוף
    26/06/2010

שלום לך
    מצטער על העיכוב במתן התשובה....
    את כבר מספיק גדולה להוריד קצב ולהתחיל לקחת את החיים בקלילות. כרגע יש לפניך את השירות הצבאי, זה לכשעצמו שנתיים של מחשבה והתכווננות לגבי העתיד.
    בנוסף, כדאי שתאמצי לעצמך את דפוס החשיבה שהכי חשוב זה להיות במקום שמעניין לך, מאתגר אותך ושיש בו אנשים שמכבדים אחד את השני. אם תעמדי בכללים האלה תמיד יהיה לך נחמד וטוב.
    עוד עצה קטנה:
    יש את אלו שמנסים לאלץ את החיים שייקרו לפי תוכניות מוכנות מראש ואז המציאות תופחת על פניהם ויש את אלו שנותנים לעצמם מרחב לגלות את תחומי העניין שלהם ואז ההחלטות שלהם מתקבלות בטבעיות וללא לחץ....
    קחי את הזמן, רק עכשיו סיימת את פרק הנערות והלימודים, נשמי עמוק, ושאלי את עצמך שאלות של לא יותר מחודש קדימה לשלוש שנים הקרובות ותהני מהחיים!!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו