מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא אוהבת את החברים של הבתג'סי04/11/2007
בהת שלי (בת 14) מסתובבת עם אנשים לא לטעמי, הם שומעים מוזיקת רוק כבד ומתלבשים בבגדים חריגים, עם פירסינגים ותספורות וצבעים לא מקובלים.
היא ילדה טובה, אבל היא מדרדרת ומתחילה להיות כמוהם. היא אומרת שהם לא עדר כמו שאר האנשים בבית ספר שלה ושאני לא צריכה לדאוג, שכולם לומדים ואין שם סמים.
אני פוחדת בכל זאת ומתלבטת מה לעשות, אני פוחדת שאם אאסור עליה להסתובב איתם היא תמשיך מאחורי הגב, אבל איך אני יכולה לא להגיד לה לא לעשות את זה? זה כאילו השתיקה שלי נותנת לה אישור להמשיך ככה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלווי
ענת זפרני16/11/2007היי ג'סי
תראי, הבת שלך מנסה כל מיני דברים
בין היתר להתרועע עם אנשים שאת לא מכירה
אם אין ברירה
אז עצתי היא
תלווי אותה תוך מתן אישור להיפגש בבית (תמיד עדיפה עין פקוחה)
ותמיד תאמרי את דעתך
"אני רואה שכיף לך איתם, רציתי רק לאמר לך שזה וזה לא נראה לי בהתנהגות שלהם אבל זו הבחירה שלך"
הורים רבים טועים בכך שהם חושבים שאם הילד לא מבצע הוא לא מקשיב - וזה לא נכון!!! הם קשובים ורוצים באמת לדעת מה דעתנו
מתחת לכל הפוזות יש ילד שרוצה וצריך אותנו
ר ק צריך למצא את ערוץ התקשורת המתאים
ודבר אחרון לסיום:
נסי להכיר אותם =- אולי מתחת לכובעי ם יש ילדים חמודים?@* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)