מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה קטןאנונימית04/11/2007
אני בת 14 וחצי והחזה שלי קטן מאוד, נראה לי שהוא הפסיק לגדול בגיל כ12.5(סתומרת מ12 עד 12.5 גדל קצת ומאז הוא "תקוע" באותו גודל. בזמן שהוא גדל הוא קצת כאב עם ללחוץ עכשיו הוא בכלל לא גדל וכמעט ולא כואב).
לאימי יש חזה גדול אך היא יותר מלאה ממני ולי כולם אומרים שאני ממש רזה (לדעתי לא ממש, אבל אני לא מסוגלת לאכול יותר). אולי יש איזה שהם הורמונים לצמיחת החזה ? יכול להיות שעם אני לא אקח אותם עכשיו אז מאוחר יותר כבר זה יהיה אבוד וההורמונים לא יעזרו?
קראתי בספר יומני הנסיכה שהייתה שם ילדה לא היו לה איזה משו שגורם לצמיחת החזה והיא נשארה שטוחה. אני חוששת שגם לי זה יקרה, אבל אולי אין כזה דבר וזה רק סיפור?
האם חזיית פושאפ שקצת לוחצת(לוחצת-אך לא כואבת)יכולה להפריע לגדילתו?
האם שינה על הבטן יכולה להפריע לגדילתו?
האם יש איזשהו מזון שתורם לצמיחת החזה?
מקווה שתענו, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה...
אנונימית09/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפורי ציצי...
ענת זפרני16/11/2007חזיה לא מקטינה חזה
שינה על הבטן לא מקטינה חזה
הציצים תלויים בגנטיקה
אין הרבה מה לעשות כדי "להגדיל" אותם
אבל - את עוד צעירה ויתכן שתוך שנה תהיה קפיצה בהתפתחות שתגרום לחזה לגדול
האם את "קטנטונת"| במבנה גוף בכלל? האם את סובלת מתת משקל? (יש שומן בציצי) האם נבדקת אצל אנדוקרינולוג? שיאבחן את פוטנציאל הגדילה שלך?
בקשי מאמא שתלווה אותך לבדיקות ואז תראי מה אפשר לעשות
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)