חזה קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה קטן
    אנונימית
    04/11/2007

אני בת 14 וחצי והחזה שלי קטן מאוד, נראה לי שהוא הפסיק לגדול בגיל כ12.5(סתומרת מ12 עד 12.5 גדל קצת ומאז הוא "תקוע" באותו גודל. בזמן שהוא גדל הוא קצת כאב עם ללחוץ עכשיו הוא בכלל לא גדל וכמעט ולא כואב).
    לאימי יש חזה גדול אך היא יותר מלאה ממני ולי כולם אומרים שאני ממש רזה (לדעתי לא ממש, אבל אני לא מסוגלת לאכול יותר). אולי יש איזה שהם הורמונים לצמיחת החזה ? יכול להיות שעם אני לא אקח אותם עכשיו אז מאוחר יותר כבר זה יהיה אבוד וההורמונים לא יעזרו?
    קראתי בספר יומני הנסיכה שהייתה שם ילדה לא היו לה איזה משו שגורם לצמיחת החזה והיא נשארה שטוחה. אני חוששת שגם לי זה יקרה, אבל אולי אין כזה דבר וזה רק סיפור?
    האם חזיית פושאפ שקצת לוחצת(לוחצת-אך לא כואבת)יכולה להפריע לגדילתו?
    האם שינה על הבטן יכולה להפריע לגדילתו?
    האם יש איזשהו מזון שתורם לצמיחת החזה?
    מקווה שתענו, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה קטן

הוספת תגובה

• תענו בבקשה...

אנונימית
    09/11/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפורי ציצי...

ענת זפרני
    16/11/2007

חזיה לא מקטינה חזה
    שינה על הבטן לא מקטינה חזה
    הציצים תלויים בגנטיקה
    אין הרבה מה לעשות כדי "להגדיל" אותם
    אבל - את עוד צעירה ויתכן שתוך שנה תהיה קפיצה בהתפתחות שתגרום לחזה לגדול
    האם את "קטנטונת"| במבנה גוף בכלל? האם את סובלת מתת משקל? (יש שומן בציצי) האם נבדקת אצל אנדוקרינולוג? שיאבחן את פוטנציאל הגדילה שלך?
    בקשי מאמא שתלווה אותך לבדיקות ואז תראי מה אפשר לעשות
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו