מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לילה לבןחסויה26/06/2010
אני לא מצליחה לישון בלילות בגלל שאני מפחדת מדמויות שנמצאות בסרטי אימה , אני נרדמת רק בשעות מאוחרות וגם זה אחרי צפייה רבה בטלוויזיה , אני יודעת שהדמויות האלה לא קיימות אבל אני עדיין מפחדת אני לא יכולה לישון ואני כל הזמן לחוצה ומכל דבר אני נבהלת , זה כבר התחיל לקרות לי גם ביום יום כשאני לבד ואני כל הזמן נמצאת בלחץ .
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה לבן
אייל קנדינוף26/06/2010היי מעיין
את מתארת מצב לא פשוט שיהיה לי מאוד קשה לעזור פה בפורום.
העצה הראשונה:
כנסי למיטה בשעה נורמלית לא יאוחר מ11:30 אחרי מקלחת טובה. ללא טלויזיה!!!
כשאת במיטה ומתכוננת לישון שחזרי את היום שעבר עליך מהסוף אל ההתחלה. זה תרגיל שקשה לביצוע בהתחלה אך את תרדמי מהר ותשני טוב. התרגיל הזה מאמן את המוח לא ללכת למקומות שלא צריך ללכת.....
עצה שניה:
יהיה נבון מצדך ללכת ליעוץ בהקדם האפשרי מאחר ומדובר פה בחרדות ויש להן, לחרדות, מין טבע כזה לגדול ואת זה אנחנו לא רוצים.
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה
חסויה28/06/2010מעיין חמודה ....אני כבר אמא לילדים גדולים אך כשהייתי ילדה \נערה ,גם לי היה את אותם פחדים שלך ואף הרגשתי שכאשר הייתי חוזרת מבילוי לילי עוקבים אחרי וכו'..עצתי לך היא לא לראות סרטים שגורמים לך לסיוטים גם אם מאוד את רוצה לראות.
ותחשבי רק על מה שעושה לך טוב!!!כך אצלי זה הפסיק בכל אופן וזה עובד..בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)