לילה לבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה לבן
    חסויה
    26/06/2010

אני לא מצליחה לישון בלילות בגלל שאני מפחדת מדמויות שנמצאות בסרטי אימה , אני נרדמת רק בשעות מאוחרות וגם זה אחרי צפייה רבה בטלוויזיה , אני יודעת שהדמויות האלה לא קיימות אבל אני עדיין מפחדת אני לא יכולה לישון ואני כל הזמן לחוצה ומכל דבר אני נבהלת , זה כבר התחיל לקרות לי גם ביום יום כשאני לבד ואני כל הזמן נמצאת בלחץ .
    מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילה לבן

הוספת תגובה

• לילה לבן

אייל קנדינוף
    26/06/2010

היי מעיין
    את מתארת מצב לא פשוט שיהיה לי מאוד קשה לעזור פה בפורום.
    העצה הראשונה:
    כנסי למיטה בשעה נורמלית לא יאוחר מ11:30 אחרי מקלחת טובה. ללא טלויזיה!!!
    כשאת במיטה ומתכוננת לישון שחזרי את היום שעבר עליך מהסוף אל ההתחלה. זה תרגיל שקשה לביצוע בהתחלה אך את תרדמי מהר ותשני טוב. התרגיל הזה מאמן את המוח לא ללכת למקומות שלא צריך ללכת.....
    עצה שניה:
    יהיה נבון מצדך ללכת ליעוץ בהקדם האפשרי מאחר ומדובר פה בחרדות ויש להן, לחרדות, מין טבע כזה לגדול ואת זה אנחנו לא רוצים.
    המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה

חסויה
    28/06/2010

מעיין חמודה ....אני כבר אמא לילדים גדולים אך כשהייתי ילדה \נערה ,גם לי היה את אותם פחדים שלך ואף הרגשתי שכאשר הייתי חוזרת מבילוי לילי עוקבים אחרי וכו'..עצתי לך היא לא לראות סרטים שגורמים לך לסיוטים גם אם מאוד את רוצה לראות.
    ותחשבי רק על מה שעושה לך טוב!!!כך אצלי זה הפסיק בכל אופן וזה עובד..בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו